Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Kodėl modelis Triškutė pusryčiams valgo šaltibarščius?

Vasaros pusryčius „Kodas N97“ dalyviai valgo labai skirtingus. Mados sostinėje Milane šiuo metu gyvenanti Rima Triškutė, pasiilgusi Lietuvos ir lietuviško maisto, pusryčiams valgo šaltibarščius.
Rima Triškutė
Rima Triškutė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ekstremaliausio projekto „Kodas N97“ dalyvio Tomo Minkausko-Silkės gurmaniškos paieškos, kaip ir  visuomet, stebina, teigiama televizijos pranešime spaudai. Ar dažnai pusryčiams tenka gaminti „čili“?

Kiti laidos herojai taip drastiškai tradicijų nelaužo ir pusryčiams renkasi kiaušinius, paprasčiausią omletą. O gal naujovišką kiaušinienę?

Greta Šapkaitė laidoje pamokys, kaip pasidaryti pusryčius iš nieko: „Kai esi svečiuose ir kai šaldytuvo turinys nežinomas.“ O rezultatas, patikėkit, puikus – kiekvieną kartą skirtinga ir ta pati kiaušinienė.

Dar viena naujiena, netyčia (o gal kaip tik tyčia?) išsprūdusi Artūrui Mediuškai bekalbant apie rytinius gastronominius pasiekimus, – Artūras ir vėl vienišas! Jo mergina išsikraustė ir išsivežė visas šaldytuvo gėrybes. „Ak, tos merginos, žino, kur vaikino silpniausia vieta“, – šmaikštauja Artūras.

O pagarsėjęs kaimietis Povilas Bruzgys, apsiginklavęs kirviais, elektriniais pjūklais ir kitokiais maistui gaminti reikalingais instrumentais, taip pat bandys pelnyti žiūrovų simpatijas savo kulinariniais sugebėjimais. Kitaip tarianat – nacionaliniai Povilo Bruzgio gaminimo ypatumai tikrai neliks nepastebėti.

Būsimieji oliveriai tikrai išradingi ir originalūs, o vakariniai pusryčiai tiesiai į jūsų namus atkeliaus jau šiandien 22.10 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos