Ekstremaliausio projekto „Kodas N97“ dalyvio Tomo Minkausko-Silkės gurmaniškos paieškos, kaip ir visuomet, stebina, teigiama televizijos pranešime spaudai. Ar dažnai pusryčiams tenka gaminti „čili“?
Kiti laidos herojai taip drastiškai tradicijų nelaužo ir pusryčiams renkasi kiaušinius, paprasčiausią omletą. O gal naujovišką kiaušinienę?
Greta Šapkaitė laidoje pamokys, kaip pasidaryti pusryčius iš nieko: „Kai esi svečiuose ir kai šaldytuvo turinys nežinomas.“ O rezultatas, patikėkit, puikus – kiekvieną kartą skirtinga ir ta pati kiaušinienė.
Dar viena naujiena, netyčia (o gal kaip tik tyčia?) išsprūdusi Artūrui Mediuškai bekalbant apie rytinius gastronominius pasiekimus, – Artūras ir vėl vienišas! Jo mergina išsikraustė ir išsivežė visas šaldytuvo gėrybes. „Ak, tos merginos, žino, kur vaikino silpniausia vieta“, – šmaikštauja Artūras.
O pagarsėjęs kaimietis Povilas Bruzgys, apsiginklavęs kirviais, elektriniais pjūklais ir kitokiais maistui gaminti reikalingais instrumentais, taip pat bandys pelnyti žiūrovų simpatijas savo kulinariniais sugebėjimais. Kitaip tarianat – nacionaliniai Povilo Bruzgio gaminimo ypatumai tikrai neliks nepastebėti.
Būsimieji oliveriai tikrai išradingi ir originalūs, o vakariniai pusryčiai tiesiai į jūsų namus atkeliaus jau šiandien 22.10 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.