Konfliktą tarp Vaidos Genytės ir Liutauro Čepracko teko spręsti kriminalinės policijos komisarui

„Aš gyvenime niekada nemėgstu, kai mane kažkas valdo, nemėgstu, kai man įsakinėja, nurodinėja - tiesiog nepernešu to. O čia - paimk, atsinešk, paduok... Tai ir galvoju – kas čia dabar? Tikrai buvo kilęs noras tiesiog imti ir nieko daugiau nebedaryti, toks jau mano charakteris“ – taip atlikėja Vaida Genytė kalbėjo po pažinties su bene garsiausiu Lietuvos šefu Liutauru Čepracku.
Liutauras Čeprackas ir Vaida Genytė
Liutauras Čeprackas ir Vaida Genytė / LNK nuotr.

Nors moteris paprastai spinduliuoja tik gerą nuotaiką, šį kartą ji neslėpė susierzinimo dėl to, kaip pakrypo laidos „Lietuvos superšefas: Žvaigždžių iššūkis“ filmavimas.

Didelės meilės kulinarijai nejaučianti atlikėja buvo nepatenkinta ne tik laidos šeimininko elgesiu, bet ir jo pasiūlytu receptu – po laidos V.Genytė atvirai pasakė, kad pati tokio tikrai negamintų. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Liutauras Čeprackas apie žmonos Lauros Čepukaitės nėštumą: „Savo gyvenimą saugom po devyniais užraktais“

Filmavimo metu iškilusias krizes valdyti ėmėsi toli gražu ne pats L.Čeprackas – raminti suerzintą V.Genytę pradėjo jos scenos partneris „Žvaigždžių duetuose“, kriminalistas Jonas Kalėda.

LNK nuotr./Laidos akimirka
LNK nuotr./Laidos akimirka

„Aš jau mačiau, kad kažkas ten nelabai... Ji nemėgsta, kad jai vadovautų, bet man kažką paduoti ar padaryti – ne bėda, jei tik prašo – jokių problemų“, – kalbėjo J.Kalėda, kuris kritiniais momentais stengėsi paguosti ir pralinksminti ūpą praradusią partnerę. 

„Jonas pamatė, kad man čia jau nebelabai patiko, todėl pradėjo mane raminti, o kai pradėjo raminti, tai aš išvis vos nesusigraudinau“, – po filmavimo pasakojo V.Genytė. Tuo tarpu jos partneris J.Kalėda kulinarijos pamoka su L.Čepracku džiaugėsi kur kas labiau.

LNK nuotr./Vaida Genytė
LNK nuotr./Vaida Genytė

„Maisto gamyba man iš tikrųjų teikia džiaugsmo – dažniausiai gaminu mėsos patiekalus, bulvinius patiekalus, blynus. Nesipykstu su virtuve, manau, kad visi, kurie yra pas mane buvę, tikrai patvirtins, kad gaminu neprastai“, – dar vieną savo talentą atskleidė muzikalusis kriminalinės policijos komisaras. Tiesa, deserto gamyba jam buvo iššūkis.

„Man geriausias desertas yra mėsa – vytinta, rūkyta, kepta – pats nuostabiausias variantas“, – juokėsi J.Kalėda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų