Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kotryna Kozlovaitė – apie madą ir pomėgį, kuriuo užkrėtė širdies draugą Egidijų Dragūną

Jei esi modelis, jei dirbi mados srityje – nebūtinai turi būti didelė puošeiva. Tuo įsitikinusi ir Egidijaus Dragūno širdies draugė, modelis Kotryna Kozlovaitė. Ir nors mergina nuolat stebi mados tendencijas, domisi naujovėmis, nedvejodama tikina, kad svarbiausia – išlaikyti savo pačios stilių ir rengtis taip, kaip pačiai patinka nepaisant to, ką diktuoja mados žurnalai.
Kotryna Kozlovaitė ir Egidijus Dragūnas
Kotryna Kozlovaitė ir Egidijus Dragūnas / Asmeninio albumo ir Juliaus Kalinsko nuotr.

„Dirbu mados industrijoje, tačiau nesu didelė fašionista. Nesivaikau mados naujovių, drabužius, aksesuarus renkuosi pagal savo skonį“, – 15min sakė Kotryna.

Kotrynos drabužinėje daugiausia vietos užima sportinio stiliaus drabužiai, apskritai ji sako mėgstanti laisvesnį, sportinį, laisvalaikio stilių, todėl, jei tik gali, renkasi ir džinsus, ir treningus, dažniausiai avi sportinio tipo batus, kedus.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kotryna Kozlovaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kotryna Kozlovaitė

„Esu sportiška mergina, tačiau ne visur juk gali vilkėti sportinę aprangą. Savęs neįsivaizduoju be džinsų paaukštintu liemeniu, ilgaaulių batų, mėgstu ir klasikinius švarkus, man svarbu ir moteriškas stilius“, – kalbėjo ji.

Kotryna sako niekuomet nepasiduodanti pirkimo manijai, todėl ir išpardavimų bangas stengiasi aplenkti – jei perka, tai perka tai, ko jai reikia, savęs drabužių verge nevadina.

„Nemėgstu pirkti tik tam, kad pirkčiau. Jei kas patinka, jei tinka, jei jaučiu, kad noriu atsinaujinti – tada. Nors apskritai nesu ta, kurios spintoje labai daug drabužių, žiūriu į tai su saiku“, – pasakojo Kotryna.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kotryna Kozlovaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kotryna Kozlovaitė

Nepaisant to ji sako jaučianti silpnybę kedams, ypač – „Valentino“ prekiniam ženklui, juos ji tiesiog dievina. Kotrynos spintoje – maždaug 7–8 poros nuolat nešiojamų sportinių batelių.

Pati dirbdama mados industrijoje ji sako neretai stiliaus klausimais pakonsultuojanti ir šeimos narius, bičiulius, nors ir pati mielai priima patarimus iš mamos, geriausių draugių.

Komplimentų ir kritikos ji negaili ir mylimajam Egidijui, nors šis jai irgi turi ką pasakyti. „Gal net galėčiau pasakyti, kad jis mane dažniau konsultuoja – Egidijus tikras stileiva! Abu mėgstame pakalbėti apie tai, todėl vienas kitą tiesiog papildome. Būna, kad Egidijus ir man pasako – oo, koks gražus koks nors drabužis, sako, norėčiau, kad jį vilkėtum, visko būna“, – pasakojo Kotryna.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kotryna Kozlovaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kotryna Kozlovaitė

Tuo tarpu Kotryna Egidijų taip pat įtraukia į savo mėgstamas veiklas. Jos dėka pora kartu ėmė bėgioti – drauge kelis kartus per savaitę jie bėga krosą.

„Man reikia sportuoti, modelio figūrai tenka palaikyti formas, todėl stengiuosi ir jį įtraukti. Čia gal aš ir užkrėčiau Egidijų, bet dabar net jei pati tingiu, nenoriu bėgti, jis sako – kelkis, stokis, bėgam. Stengiamės kartu praleisti kaip įmanoma daugiau laiko, todėl ir sportuojame kartu. Nors dabar orai prastėja, teks bėgimą iškeisti į sporto klubą“, – 15min kalbėjo Kotryna.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas su sūnumi ir drauge Kotryna Kozlovaite
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas su sūnumi ir drauge Kotryna Kozlovaite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai