Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Kristinos Meseguer seksualios fotosesijos – „ispaniška“ vyro reakcija: „Su juo nesitariau“

Garsioji „blondė su geliku“ Kristina Meseguer savo sekėjus privertė kaip reikiant išsižioti – moteris įsiamžino atviroje fotosesijoje.
Kristina Meseguer įsiamžino atviroje fotosesijoje
Kristina Meseguer įsiamžino atviroje fotosesijoje / Rasos Virketytės nuotr.

Kaip portalui Žmonės.lt sakė K.Meseguer, idėja įsiamžinti seksualioje fotosesijoje kilo ne jai pačiai. Ją pametėjo profesionalių įvaizdžio kūrėjų komanda „Mandri team“.

„Iš pradžių net nežinojau, kokia ta fotosesija bus – merginos viską parinko pagal mane. Tikriausiai įsivaizdavo, kad aš neatsisakysiu, o aš to ir nepadariau. Nors ir turėjau pasirinkimą, ar šiek tiek atviriau, ar šiek tiek labiau pridengta, pasirinkau, kad gali būti atvira. O ką, nieko blogo. Taip ir gavosi tokia sexy fotosesija“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo K.Meseguer.

 Rasos Virketytės nuotr./Kristina Meseguer įsiamžino atviroje fotosesijoje
Rasos Virketytės nuotr./Kristina Meseguer įsiamžino atviroje fotosesijoje

Nors idėja buvo ne jos pačios, fotosesijos rezultatai K.Meseguer labai džiugina.

„Vis dar neturiu visų nuotraukų, bet kaip matosi iš vaizdo įrašo, ir modelis pavykęs, ir stilistės, ir fotografė puikiai atliko darbą. Viskas aukščiausiame lygmenyje, labai rekomenduoju šias merginas“, – šypsodamasi portalui Žmonės.lt sakė Kristina.

Kristina šypsosi – seksualią fotosesiją palankiai įvertino ir jos sutuoktinis Enrique, ispaniškai tarstelėjęs „Guapa“ (liet. k. graži). Tiesa, juokiasi K.Meseguer, vyras atviras nuotraukas išvydo kaip ir visi... tik paviešinus instagrame.

„Net nesitariau su juo dėl šios fotosesijos, bet žinojau, kad jam patiks ir jis leis įkelti nuotraukas į socialinius tinklus. Tiesą sakant, gavosi taip, kad aš pirmiausia įkėliau nuotraukas į „Instagram“, o jis čia ir pamatė. Nors ir nerodžiau prieš tai, bet jis yra adekvatus žmogus, kad ir vyresnis, jam patinka, jog turi gražią, jauną ir seksualią žmoną.

Kaip kažkada sakiau – turėti jauną ir gražią žmoną yra kaip turėti „Ferrari“: visi gali pažiūrėti, bet pačiupinėti negali. Kai nusiperki „Ferrari“, žinai, kad į jį žiūrės. Lygiai taip ir su jauna žmona“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo K.Meseguer.

 Rasos Virketytės nuotr./Kristina Meseguer įsiamžino atviroje fotosesijoje
Rasos Virketytės nuotr./Kristina Meseguer įsiamžino atviroje fotosesijoje

Atviros fotosesijos kadrais viešai pasidalinusi K.Meseguer dėl blogų komentarų nesibaimino. Pasak moters, pikti komentatoriai visada ras dėl ko paburbėti.

„Blogų komentarų visada sulaukiu, nesvarbu, koks būtų vaizdo įrašas – ar juokingas, ar rimtas, ar kvailas. Visada atsiranda žmonių, kuriems kažkas nepatinka. Tačiau pastaruoju metu tų komentarų nelabai skaitau, nes tiesiog neturiu tam laiko. Turiu dvejas studijas, daug filmavimų, tad nespėju visko sekti“, – sakė pašnekovė.

„O tų blogų komentarų, sakyčiau, kad net reikia. Juk be jų nebūčiau taip greitai išaugusi socialiniuose tinkluose. Tai galiu sakyti, kad esu nuo jų užsigrūdinusi, jie man visiškai netrukdo, o priešingai – mane motyvuoja. Kuo daugiau žmonės kalba blogai apie mane, tuo labiau suprantu, kad tai yra apie juos pačius. Tai tik dar labiau skatina mane judėti į priekį ir įrodyti, kad galiu pasiekti dar daugiau gyvenime“, – portalui Žmonės.lt pridūrė K.Meseguer.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito