Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Meseguer Kalėdas pasitinka anksčiau: suspindėjo elegancija tarp dovanų ir rogučių

Milijoniere prisistatanti Kristina Meseguer nusprendė Kalėdų nuotaiką šiemet pajusti dar gerokai prieš gruodį. Spinduliuojanti prabanga ir žavesiu, drauge su fotografu Adamu Aleksejėvič alytiškė įgyvendino išskirtinę fotosesijos idėją su rogutėmis ir dovanomis.
Kristinos Meseguer kalėdinė fotosesija
Kristinos Meseguer kalėdinė fotosesija / Adam Aleksejėvič nuotr.

„Kalėdinė fotosesija su rogutėmis ir dovanomis buvo tikra šventinė pasaka! Ši unikali idėja suteikė nuotraukoms tiek daug jaukumo ir žiemos džiaugsmo, sukūrė šiltą, šventinę atmosferą. Rogutės pridėjo smagų pramogos akcentą, o dekoracijos puikiai atspindėjo Kalėdų magiją. Fotografas Adamas pasiūlė šią idėją, ir aš ilgai negalvojusi sutikau. Nuotraukos atrodo lyg iš pasakos – kupinos džiaugsmo ir šventinio laukimo. Tikras malonumas dalyvauti, o rezultatas, be abejonės, ilgai primins apie šią ypatingą šventinę akimirką! Didelis ačiū už šią nuostabią patirtį“, – pasakojo išskirtinėje fotosesijoje įsimažinusi Kristina.

Adam Aleksejėvič nuotr./Kristinos Meseguer kalėdinė fotosesija
Adam Aleksejėvič nuotr./Kristinos Meseguer kalėdinė fotosesija

Tradiciškai kalėdines fotosesijas rengiantis fotografas Adamas Aleksejėvič šiemet, sako, vos to nepražiopsojęs. „Po beveik penkis mėnesius trukusios vasaros šiais metais net nepajutau, kaip atėjo laikas galvoti apie kalėdinės fotosesijos viziją. Tiems, kurie nežino, tai yra maža mano studijos tradicija – minimalistinis ir skoningas šventinės fotosesijos pateikimas. Tačiau kadangi tai organizuoju jau ne vienerius metus, sugalvoti vis naujas idėjas darosi ypač sunku. Šiais metais nusprendžiau, kad pagrindine fotosesijos detale taps rogės – juk tai vienas pagrindinių žiemos ir šventinio laikotarpio akcentų!“ – pasakojo fotografas.

Adam Aleksejėvič nuotr./Kristinos Meseguer kalėdinė fotosesija
Adam Aleksejėvič nuotr./Kristinos Meseguer kalėdinė fotosesija

Tiesa, jis jau senokai buvau apsisprendęs, kad šių metų šventinės fotosesijos veidu taps žaibiškai išgarsėjusi Kristina Meseguer.

„Labai apsidžiaugiau, kai ji be jokių abejonių sutiko! Kristina puikiai jaučiasi prieš objektyvą, ir, manau, tai puikiai atsispindi fotosesijos rezultatuose. Į tokio stiliaus fotosesijas kviesiu visus norinčius jau lapkričio 17 dieną Kaune, o gruodžio 8-ąją – Vilniuje!

Adam Aleksejėvič nuotr./Kristinos Meseguer kalėdinė fotosesija
Adam Aleksejėvič nuotr./Kristinos Meseguer kalėdinė fotosesija

Šiais metais nusprendžiau atnaujinti ir fotosesijos užkulisių filmavimo tradiciją, kuri anksčiau man labai patiko! Labai džiaugiuosi, kad ją įgyvendinti sutiko kaunietis Kajus Kolojanskas – darbštus, atsakingas ir kūrybingas jaunas vaikinas, kuris puikiai perteikė visą fotosesijos užkulisių atmosferą, kuri dažnai lieka nepamatyta ir neatskleista“, – sakė Adamas ir pasidalijo išskirtinės fotosesijos nuotraukomis.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?