Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kristina Radžiukynaitė-KaYra pristatė debiutinį vaizdo klipą: žymūs žmonės grįžo į mokyklos laikus

Antradienio vakarą neseniai sceninį vardą pakeitusi atlikėja KaYra surengė išankstinę naujos dainos ir vaizdo klipo premjerą. Kolegijos erdvė bei data, artėjant rugsėjo pirmajai, pasirinkta neatsitiktinai – naujasis Kristinos Radžiukynaitės singlas vadinasi „Matematika“ ir kalba apie viso gyvenimo matematiką bei skirtingą žmonių mąstymą.
Donata Ramanauskaitė, Julija Jegorova-Butavičienė, Kristina Ivanova, Kristina Radžiukynaitė-KaYra, Skaiva Jasevičiūtė su drauge
Donata Ramanauskaitė, Julija Jegorova-Butavičienė, Kristina Ivanova, Kristina Radžiukynaitė-KaYra, Skaiva Jasevičiūtė su drauge / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Prie šmaikščios fotosienelės antradienio vakarą pozavo atlikėjas Jurgis Brūzga, dainininkės Rosita Čivilytė, Julija Jegorova-Butavičienė, Kristina Ivanova, radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė ir kiti. Renginyje apsilankė ir aktorius Rokas Petrauskas, klipe kūręs matematiko vaidmenį.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Klipo pristatymo renginio akimirka
Arno Strumilos / 15min nuotr./Klipo pristatymo renginio akimirka
Arno Strumilos / 15min nuotr./Klipo pristatymo renginio akimirka
Arno Strumilos / 15min nuotr./Klipo pristatymo renginio akimirka

Likus kelioms dienoms iki premjeros, žinomi žmonės ėmė dalintis kvietimais – tuščiaviduriais matematikos vadovėliais su guminukais juose. Išankstinėje klipo premjeroje saldėsių taip pat netrūko – svečiai vaišinos zefyriukais puoštais kokteiliais, bei šiuo metu sparčiai populiarėjančiomis šaltomis arbatomis.

Renginiui įsibėgėjus, atvykusiuosius į auditoriją sukvietė mokyklinis skambutis, o klasė pasitiko „mokinius“ ne tik matematine užduotimi, bet ir dovanomis. Nuotaikingą pokalbį moderavo Mantas Bartuševičius. Kolegijoje surengta išankstinė premjera – oficialiai vaizdo klipas dienos šviesą išvys trečiadienį.

Daug pagyrų sulaukė ne tik KaYra naujasis singlas, bet ir klipe panaudoti įvaizdžiai, kurti stilistės Mildos Metlovaitės bei „No1 Image pro laboratory“ studijos. Taip pat nepastebėta neliko išskirtinai meili ir valiūkiška išankstinės premjeros metu Kristinos vilkėta suknelė, kurta „Mild’ Power“ šiuolaikinio dizaino studijos.

Klipo pristatymo akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas