Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kristinos Ivanovos karjeroje – svarbūs pokyčiai: išskirtinį debiutą įvertino ir Rytis Cicinas

Dainininkė, verslininkė Kristina Ivanova neria į naujus karjeros vandenis. Žinoma moteris išbandė save renginių vedėjos amplua.
Paliūniškio dvaro sodyboje – šventė su Ryčiu Cicinu ir Kristina Ivanova
Paliūniškio dvaro sodyboje – šventė su Ryčiu Cicinu ir Kristina Ivanova / Mikos Savičiūtės nuotr.

Pasak K.Ivanovos, tai – sena jos svajonė, kurią pagaliau pavyko įgyvendinti Paliūniškio dvaro sodyboje „Cordo Vila“, rašoma pranešime spaudai.

Jos debiutą įvertino ne tik šventės dalyviai. Komplimentų negailėjo ir įmonės savininkai bei dainininkas Rytis Cicinas.

Mikos Savičiūtės nuotr./Šventės akimirka
Mikos Savičiūtės nuotr./Šventės akimirka

„Tikriausiai nesu vienintelis žmogus, kuris turi daugybę svajonių, bet vis dvejoja pradėti jų siekti. Su „Cordo Vila“ įkūrėjomis esu pažįstama seniai. Indrė Varnaitė ir jos mama man tarsi bičiulės – vienos tų, kurias sutinki ir, atrodo, kad pažįsti visą savo gyvenimą. Jos labai nuoširdžiai puoselėjo šią vietą, stengėsi sukurti namus tiems, kurie nori paminėti savo svarbiausias gyvenimo šventes.

Mikos Savičiūtės nuotr./Šventės akimirka
Mikos Savičiūtės nuotr./Šventės akimirka

Atidarymo proga nusprendėme surengti mano grupės „Kristal“ pasirodymą, taip pat savo programą paruošė Rytis Cicinas. O kalbant apie vakaro vedėjus, žinojau, kad vienas iš jų bus Arnas Švilpauskas. Svarstant, kas galėtų tapti jo kolega, labai natūraliai nusprendėme išbandyti mano jėgas“, – savo debiutu džiaugiasi K Ivanova.

Verslininkė Indrė Varnaitė atvira – ši šventė jai su mama ypatinga. Dvaro patalpas jos rinkosi itin atidžiai. Kartą iš sostinės nusprendusi persikelti į mažesnį miestelį, šalia visų šeimos verslų, ji pamatė tai, kur galėtų išpildyti savo svajonę – rengti šventes kitiems: „Prisimenu, kai su mama atvykome čia, mano akys tiesiog sužibo. Viskas vyko prieš dvejus metus ir tada supratau, kad čia sukursime tokią vietą, kurios niekur kitur nėra.

Šiandien su mumis – artimiausi draugai ir bičiuliai, norėjome jiems sukurti jaukią, išskirtinę šventę tarp mums svarbių žmonių. Būtent taip rinkomės ir renginio vedėjus. Arną pažįstame jau labai ilgai, tad nebuvo sunku nuspręsti, kad norime matyti jį. Kristina – taip pat mūsų sieloms labai artimas žmogus. Tad tiesiog natūraliai gavosi įgyvendinti ne tik mūsų šventės atidarymą, bet ir sukurti čia naują vedėjų duetą, kuris tikiu, užkariausiąs visos Lietuvos šventes. Aš pamačiusi jų tandemą iškart supratau, kad būtent apie tokią šventę prieš dvejus metus ir svajojome.“

Mikos Savičiūtės nuotr./Šventės akimirka
Mikos Savičiūtės nuotr./Šventės akimirka

Pasak K.Ivanovos, dainavimas ir renginių vedimas nors ir atrodo labai panašaus tipažo veiklos, jos labai skiriasi: „Scenoje jau esu daugybę metų, atrodo, jokios baimės neturiu. Bet žengdama pas susirinkusius svečius tikrai jaudinausi. Žinoma, tas jaudulys tikrai malonus, toks, kuris neperdėtas, bet tai tik įrodymas, kad žengiu tinkamu keliu.

Man labai pasisekė su scenos partneriu – Arnu. Jo patirtis šioje sferoje didžiulė. Labai džiaugiuosi, kad galiu iš jo pasimokyti. Rytis Cicinas taip pat skatino nebijoti, drąsino, kad viskas bus puiku ir negailėjo gerų žodžių. Jis tikras scenos vilkas, tad išgirsti iš jo malonius žodžius tikrai didžiulis įvertinimas.“

Šventės atmosfera išties buvo ypatinga. Susirinkę svečiai galėjo stebėti ne tik naujai užgimusio renginių dueto pasirodymą, bet ir žavėtis aplinka bei patiekalais, teigiama pranešime spaudai.

„Manau, kad mums pavyko sukurti tai, ko taip norėjome. Neslėpsiu, viskas buvo sugalvota spontaniškai. Mūsų šeima verslais užsiima jau kelis dešimtmečius, tačiau vis nerasdavome progos suburti visus brangius žmones į vieną vietą ir pasimėgauti tuo ką pasiekėme. Ši vieta nebuvo remontuota daugiau nei dvidešimt metų, šiandien patys matote, ką sukūrėme vos per dvejus metus. Gamta, kuri yra aplink – nuostabi, tačiau ją taip pat reikia saugoti ir prižiūrėti.

Visos vaišės, degustacinė vakarienė šiandien ir buvo įkvėpta tų paieškų, ilgo darbo ir kantrybės. Svečiai galėjo mėgautis įvairiais patiekalais su fazanais, specialiai iš šalia esančių ūkininkų užsakinėjame tik pačius geriausius produktus, stengiamės, kad ne tik vieta, bet ir patiekalai kalbėtų apie tradicijas ir istorija. Su mama esame be galo dėkingos visiems, kurie šiandien yra kartu, neabejojame, kad ateityje ši vieta taps dar įspūdingesnė, atremontuosime dar daugiau pastatų, o čia galės savo svarbiausius gyvenimo etapus paminėti visi tie, kurie siekia išskirtinumo.“

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas