Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūdikio besilaukianti Milda Stasiulė – apie vaiko lytį ir vyro palaikymą: „Jis neprašytas tai pasakydavo“

Grožio terapeutė, televizijos laidų vedėjo Mindaugo Stasiulio žmona Milda gyvena džiugu pirmojo vaikelio laukimu. Po poros mėnesių Stasiulių šeimą papildysiant sūnui, Milda švyti ir neslepia pozityvaus nusiteikimo.
Milda Stasiulė
Milda Stasiulė / Asmeninio albumo nuotr.

Atvykusi į tinklalaidę „Gandro lizdas“, kurią veda žinoma akušerė Ieva Girdvainienė, Milda papasakojo, kaip jaučiasi ir kokie nauji jausmai užplūsta belaukiant naujo šeimos nario atėjimo į pasaulį.

Pasitiki vyru

Milda Stasiulė su žinomu televizijos veidu Mindaugu Stasiuliu vestuves atšoko 2022 m. rugpjūtį. Aplankius žiniai apie nėštumą, Milda tikina, jog jautėsi labai rami ir užtikrinta.

„Matau Mindaugą kaip visiškai lygiavertį partnerį, jis yra labai brandus vyras, moka elgtis su vaikais, juos myli, tad neturiu jokių nuogąstavimų, esu labai rami.

Jam minėjau, kad prieš gimstant vaikeliui susėsime pasikalbėti apie lūkesčius. Kas keisis, ką mes įsivaizduojame, ko galbūt nežinome bei susitarti, kad išliksime komanda. Būsim pavargę, galim leptelėti vieną ar kitą žodį, tai kad žinotume, jog tai nėra iš piktos valios“, – apie pasiruošimą naujos gyvybės atėjimui kalba M.Stasiulė.

Milda Stasiulė ir akušerė Ieva
Milda Stasiulė ir akušerė Ieva

Kaip priima besikeičiantį kūną

Milda neneigia, kad su pirmuoju nėštumu atsiradę kūno pokyčiai sukeldavo negatyvių minčių, tačiau šios nuslopdavo prisiminus laukimo pradžioje sau duotą pažadą.

„Kai pastojau, neneigsiu, kalbėjau su savimi, kad mano kūnas keisis. Nežinau, kiek svorio priaugsiu, dėl kokių priežasčių – visaip gali būti. Bet dabar yra ne apie tai, kad aš gražiai atrodysiu, liksiu lieknų linijų ar būsiu labai fotogeniška. Dabar yra apie naujos gyvybės atėjimą ir kad ji galėtų augti mano sveikam kūne. Ir kai pradėjo keistis formos, tikrai ateidavo tos mintys, bet grąžindavau save į realybę – „Milda, aš kalbėjau su tavimi“, – primindavo sau M.Stasiulė.

„Neprašytas Mindaugas pakomentuodavo: „man tu tokia graži, tokia moteriška, tas atsirandantis pilvelis – nuostabiai gražu“. Tad pasitikėjimo savimi įkvėpė ir Mindaugas“, – nuoširdžiai kalba Milda.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Mindaugas Stasiulis ir Milda Vyšniauskaitė
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Mindaugas Stasiulis ir Milda Vyšniauskaitė

Aplanko naujos emocijos

Anot moters, besilaukiant jai tenka kovoti su padidėjusiu irzuliu, o intensyvias emocijas suvaldyti nėra lengva.

„Pradžioje giminaitis manęs juokaudamas klausė – „Na, jau tampi ragana?“ Dabar jau suprantu, ką jis turėjo omenyje. Siutas ima daug stipriau, turiu su šiomis emocijos stengtis laviruoti, bet kartais labai sunku jas sulaikyti. Kartais blogai jaučiuosi, kai esu nepelnytai su kitais pikta ar ne tokia maloni kaip įprastai. Tai šį pokytį jaučiu savyje“, – kalba M.Stasiulė.

Tačiau, galbūt ir padidėjęs jautrumas traukia Mildą prie namų – norisi daugiau laiko praleisti pažįstamoje erdvėje, ruošti ją naujos gyvybės atėjimui.

„Aš taip pat dabar labai noriu būti namie, man norisi savo daiktų, savo erdvės. Namus tvarkausi, gaminu, tai galbūt vyksta tas lizdo kūrimas“, – tinklalaidėje apie motinystę „Gandro lizdas“ kalba Milda.

Daugiau apie netrukus į Stasiulių namus atkeliausiantį vaikelį bei Mildos Stasiulės laukimo istoriją išgirskite tinklalaidėje „Gandro lizdas“, kurią rasite „Youtube“ kanale „Gyvenimas šiaurėje“:

VIDEO: Milda Stasiulė pasitinka tuoj į šeimą ateisiantį sūnų: „Aš nusiteikusi pozityviai“ I GANDRO LIZDAS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas