Sportas gyvai
2022 10 08

Kuo Lietuvos įžymybės dirbo prieš išgarsėdamos: nuo siurblių pardavinėjimo iki trinkelių klojimo

Viliojantis atlygis už koncertus ar reklaminius įrašus socialiniuose tinkluose, kelionės į egzotines šalis, prabangūs būstai ir automobiliai... Tai – žinomų žmonių gyvenimo privalumai, kurių jiems pavydi ne vienas. Tačiau prieš patekdamos į pramogų pasaulį, daugelis Lietuvos garsenybių dirbo paprastus darbus.
Natalija Bunkė, Merūnas Vitulskis, Justinas Jarutis, Simona Nainė
Natalija Bunkė, Merūnas Vitulskis, Justinas Jarutis, Simona Nainė / J.Kalinsko, R.Lukoševičiaus, T.Biliūno nuotr.

Pardavimai telefonu, prekyba turguje, buvimas kurjeriu ar raundų numerių nešiojimas bokso ringe – tik dalis darbų, kuriuos dirbo žinomi Lietuvos žmonės.

Simona Nainė pardavinėjo siurblius

Dizainerė Simona Nainė būdama 19-os laisvą laiką tarp paskaitų išnaudojo uždarbiaudama. Kadaise ji įsidarbino telemarketingo įmonėje, kurioje pardavinėjo ne ką kitą, o siurblius!

Telemarketingo įmonėje dirbusi Simona portalui 15min pasakojo, kad dirbo tiek daug, kad net nespėdavo išleisti gaunamų atlyginimų: „Niekur neidavau, matydavau tik paskaitas, namus ir darbą.“

Visgi po pusantrų metų aktyvaus darbo su skambučiais S.Nainė savęs paklausė, ar ji visą savo gyvenimą nori paaukoti siurblių pardavinėjimui telefonu, ar gyvenime gali pasiekti ir daugiau.

Partnerio nuotr./Simona Nainė
Partnerio nuotr./Simona Nainė

Dabar prekinio ženklo „Nunu" įkūrėja sako, kad iki šiol, sulaukusi skambučio iš kažką pardavinėjančių ar reklamuojančių žmonių, ji kalba su jais ypatingai maloniai, nes supranta, ką tai reiškia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius