Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kur pasislėpė iš Briuselio grįžusi Aušra Maldeikienė: „Tai tobula vieta“

Rudenį šio sezono aktualijų išties netrūksta. Viena iš jų – derlius, nes kaip tik dabar Lietuvoje – ir bulviakasis, ir grybavimo maratonai. Į miškus, šiltnamius bei vienkiemius veržiasi vis daugiau miestiečių. Politikai, verslininkai, dainininkai, kariškiai tvirtina, kad žemės darbai – ne mada, o didžiausia atgaiva.
Aušra Maldeikienė
Aušra Maldeikienė / LNK nuotr.

Prieš keletą mėnesių iš Briuselio parsikrausčiusi buvusi europarlamentarė Aušra Maldeikienė grįžo ne į Vilnių, ne į Kauną, o į Melagėnus, kaimą Švenčionėlių rajone. „Už tai, kad ten esu visiškai laiminga. Kas man gyvenime beatsitikdavo, nuvažiuodavau į Melagėnus ir po trijų dienų būdavau visiškai detoksikuota. Tai tobula vieta gyventi“, – LNK laidoje „KK2 penktadienis“ gyvenimą kaime gyrė A.Maldeikienė.

LNK nuotr./Aušra Maldeikienė
LNK nuotr./Aušra Maldeikienė

„Esu pensininkė, bet daržininkės manyje daug. Man labai patinka ne rezultatas. Man patinka sulaukti pavasario, įkišti sėklas į žemę ir žiūrėti, kaip išlenda. Niekada nepamiršiu dalyko, kuris labiausiai mane sukrėtė gyvenime. Buvau parašiusi disertaciją, pabaigusi mokslus... Ir užaugo mano pomidorai raudoni. Aš atsimenu, kad neturėjau tokio pasitenkinimo jausmo apsigynusi disertaciją, negu pamačiusi tą raudoną pomidorą“.

LNK nuotr./Aušros Maldeikienės sodyba
LNK nuotr./Aušros Maldeikienės sodyba

Rudeniško derliaus apžvalga ir žmonės, kuriems daržai bei kaimai  virto išsigelbėjimu – penktadienį, 19.30 val., „KK2 penktadienyje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas