Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 24

Kur vasaroja žinomi žmonės? Atskleidė mėgstamiausius kampelius Lietuvoje

Šią vasarą ir vėl ypač padaugėjo atostogaujančių šalies viduje – giedrą savaitgalį rasti vietų pajūry tapo sudėtinga užduotimi. Tačiau o jeigu laisvadienius leistumėte ne prie jūros? 15min žinomi žmonės atskleidė savo mėgstamiausias vietas ilsėtis ir užuovėjas pavargusiems nuo triukšmo, kurios gali tapti tinkamu poilsio pasirinkimu ir taupantiems.
Vaidas Baumila, Emilija Latėnaitė, Rūta Mikelkevičiūtė
Vaidas Baumila, Emilija Latėnaitė, Rūta Mikelkevičiūtė / 15min, asmeninio albumo ir LNK nuotr.

Kol į Lietuvos pajūrį norintys išvykti poilsiautojai laužo galvą, kur rasti nakvynės vietą, dalis nuo pergrūstų kurortų pervargusių šalies gyventojų skuba arba į mažiau populiarius, arba į nedaug kam atrastas gyvenvietes.

Pasirodo, kad ir žinomi Lietuvos atlikėjai poilsiui renkasi ne populiariausias šalies vietas, o daug kam neatrastas ramybės oazes, pasižyminčias ypatingu grožiu.

Po Lietuvą keliauti ypač mėgstanti aktorė Emilija Latėnaitė-Beliauskienė, atlikėjas Vaidas Baumila ir laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė su 15min skaitytojais sutiko pasidalyti tuo, kur išvyksta atsipalaiduoti, kai norisi pabėgti nuo triukšmo ar kai norisi paįvairinti kasdienybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas