Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Suodaitis – apie naujus santykius ir dramą su Siegel: „Sūnus skaitys šitą mėšlą. Ką galvos apie tėvą?“

Lietuvoje tikriausiai būtų sunku rasti žmogų, kuris nebūtų girdėjęs apie skandalingai nuskambėjusias nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel ir verslininko Lauryno Suodaičio skyrybas. Nors praėjo jau ne vieneri metai, vis dar atsiranda šios dramos atgarsių, o pats Laurynas pasakoja, kodėl nuo viso to bando atsitraukti.
Laurynas Suodaitis su sūnumi, Viktorija Siegel
Laurynas Suodaitis su sūnumi, Viktorija Siegel / BNS ir asmeninio albumo nuotr.

„Gyvenimas Šiaurėje“ tinklalaidėje „Duok aštriau“ Laurynas su vedėju Donatu Karkliumi leidosi atvirą pokalbį apie dramą su Viktorija Siegel ir atsakė į klausimą apie naujus santykius. Portalas Žmonės.lt gavo leidimą pasidalinti įrašu.

Tinklalaidės vedėjo sulakęs klausimo, kada susitaikys su Viktorija, Laurynas atsakė trumpai iš aiškiai.

„Niekada. Nėra ten ką lipdyti. Kai rašė, kad atsiprašiau, ten sužaidė antraštėmis, ten ne apie mano buvo kalba. Neturiu aš ko atsiprašyti“, – sakė Laurynas Suodaitis.

Jis taip pat pridūrė ir ką reiškė gyvenimas po vienu stogu su nuomones formuotoja. „Mes buvom pasiskirstę, kad manęs matėsi mažiau ir tai veikė kurį laiką. Visgi visi puikiai žino, kad verslą kūrėm kartu, bet dabar tie dalykai išsiryškins“.

Asmeninio albumo nuotr./Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr./Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel

Dabar ir pats socialinių tinklų nevengiantis, televizijoje laidos vedėju tapęs Laurynas Suodaitis tinklalaidėje „Duok aštriau“ atviravo, kad viešumas jam atnešė teigiamų dalykų.

„Viešumas man padėjo papasakoti žmonėms viską kaip yra. Nežinau, ar tai kova, bet padėjo save ištraukti iš duobės. Labai daug reikėjo su savimi dirbti, atrasti vertybes, atsakyti į klausimus ir nepamesti visų kitų dalykų. Jei užsisukčiau tame, gali išprotėt. Didžiausia man motyvacija sūnus. Supratau, kad jis mano metų skaitys šitą mėšlą. Ką galvos apie tėvą?“ – retoriškai klausė Laurynas.

E.Rudžio nuotr./Laurynas Suodaitis
E.Rudžio nuotr./Laurynas Suodaitis

Galiausiai sulaukęs klausimo apie naujus santykius, L.Suodaitis vedėjui atskleidė, kad šiuo metu nieko neturi ir supranta, kad antrai jo pusei nebūtų lengva.

„Aktyviai neieškau, esu per daug užsiėmęs kitais reikalais. Yra sūnus, taigi, kaip ir netrūksta antros pusės, nes turiu vaiką. Daug laiko atiduodu verslui, sau, golfui, medžioklei, kitiems dalykams. Manau, kad savaime viskas susiklostys, kai atsiras. Visiškai neapsikraunu dėl šio dalyko.

O jei „įkris“ į gyvenimą, nebūtinai gali ir gautis. Pasitikrinsi, pasižiūrėsi. Santykiuose, kaip ir versle, pirmi mėnesiai viskas, ką nori daryti, tik būti su žmogumi, bet paskui tave tikrina realybė, buitis ar dar kažkokie dalykai“, – sakė L. Suodaitis.

„Žmogui, kuris atsiras šalia manęs bus sudėtinga, nes bus daug klausimų“, – pridūrė jis.

Visą pokalbį žiūrėkite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas