Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Kaukės“ savo eurovizinę dainą išgirdęs V.Valiukevičius: „Patyriau šoką“

Laidoje „Kaukės“ uždainuotas kūrinys vieną iš komisijos narių visiškai išmušė iš vėžių. Po vienaragio kauke pasislėpęs asmuo nustebino tiek netikėtu kūrinio pasirinkimu, tiek jo atlikimu.
Vienaragis, Vaidotas Valiukevičius
Vienaragis, Vaidotas Valiukevičius / Dovydo Beržinio nuotr.

Žiūrovai Lietuvoje palankiai įvertino pasaulio televizijose puikiai priimtą naujo formato pramoginę laidą, kurioje įžymybės dainuoja pasislėpusios po kaukėmis. Jau premjerinė „Kaukių“ laida žiūrimumu įveikė tuo metu rodomą „X faktorius. Žvaigždės“. Antroji „Kaukių“ laida su 7,5 proc. reitingu tapo trečia žiūrimiausia savaitės programa Lietuvoje, o „X faktorius. Žvaigždės“ išstumtas į vienuoliktą topo vietą (reitingas 5,7 proc.).

Ypač sunkiai susidomėjimą suvaldyti sekėsi grupės „The Roop“ lyderiui dainininkui Vaidotui Valiukevičiui. „Patyriau šoką. Įsivaizduokit, sėdžiu ramiai, laukiu ateinančio pasirodymo, ir jam prasidėjus – paprasčiausiai negaliu patikėti savo akimis. Net svajoti nesvajojau, kad čia, ant šitos scenos išgirsiu savo Eurovizijos dainą. Beje, jos atlikimas nuostabus – vienaragis, kad ir kas jis bebūtų, pasistengė iš peties. Beprotiškai geras siurprizas“, – savo įspūdžiais dalijosi žymus dainininkas.

Dovydo Beržinio nuotr./Laidos akimirka
Dovydo Beržinio nuotr./Laidos akimirka

Rytinis radijo laidų balsas Livija Gradauskienė jaučiasi taip, kad laidos rengėjai specialiai spęstų įvairius spąstus, norėdami, kad žiūrovai ir komisijos nariai nuo tiesos – kas po kauke – nuklystų kuo toliau.

„Garantuoju, šį sekmadienį pamatysite, ką turiu galvoje. Pirmą kartą išvydusi Pelėdą, išsilydžiau. Graži paukštė su puikia daina. Varčiau galvoje įvairiausias atlikėjas, matavau, grįžusi namo po filmavimo atidžiai klausiau moteriškus balsus. Na, ir ką jūs galvojat, šioje laidoje Pelėda išėjo į sceną ir uždainavo kaip apuokas. Visi mes sutrikę.

Dovydo Beržinio nuotr./Vaidotas Valiukevičius
Dovydo Beržinio nuotr./Vaidotas Valiukevičius

Kaip galėjo mus taip apmauti? Beprotiškai smalsu – kas per drąsus vyrukas gali slėptis po tokiu kostiumu? Kartu pelėdos pasirodymai įspūdingi, todėl skubėti nuplėšti kaukę taip pat nesinori. Atsidūrėme tarp dviejų ugnių – smalsumo ir gėrėjimosi“, – savo įspūdžiais apie muzikinį šou „Kaukės“ dalijosi L.Gradauskienė.

Pasak moters, šį sekmadienio vakarą laidoje laukia išties pašėlęs vakarėlis. „Vienaragis, uždainavęs Vaidoto eurovizinę dainą, ant kojų pastatė mus visus. Ir kaip, gerai, kad pats dainos autorius buvo šalia ir galėjo mus išmokyti šokti taip, kaip visa Europa jau moka“, – įspūdžiais dalijosi L. Gradauskienė.

Dovydo Beržinio nuotr./Laidos akimirka
Dovydo Beržinio nuotr./Laidos akimirka

Dizaineriui Aleksandrui Pogrebnojui šiuo metu „Kaukėse“ įdomiausia yra Lapė. „Nuostabus personažas. Tikrai labai mįslingas ir gražus. Visi mes galvojam, kad po kauke puikiai žinomas modelis, tačiau užmigti visą savaitę man neleidžia klausimas – kuris? Ar ji demonstravo mano drabužius? Jei taip, vadinasi mes puikiai pažįstami, o jei ir ne – vis tiek kaip dizaineris greičiausiai ją žinau. Tačiau kol kas jokių užtikrintų variantų neturiu“, – pasakojo A.Pogrebnojus.

Vyras mano, kad ir po Debesėlio kauke galimai slepiasi žmogus iš mados pasaulio. „Tokia pasirodė jo laikysena. Labai pasitikintis savimi, pasitempęs. Manau, kad ten arba kolega, gerai visiems pažįstamas dizaineris arba nemažiau žinomas stilistas. Arba... Irgi labai gali būti, paistau vėjus ir po kauke nei vienas, nei kitas“, – sakė A.Pogrebnojus.

Kokių įtarimų apie Boružėlę turi I.Kavaliauskaitė? Kuri kaukė trumpam atims projekto vedėjui aktoriui Giedriui Savickui žadą? Ir, žinoma, svarbiausio savaitės klausimo – kas po kauke – atsakymas paaiškės šį sekmadienio vakarą, 19.30, per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas