Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laukiasi vasarą ištekėjusi plaukų stilistė M.Jakučinskaitė: „Viską norėjosi pasidaryti vienu metu“

Žinoma plaukų stilistė, salono „MAD Beauty Squad“ įkūrėja Margarita Jakučinskaitė (32) su vyru vestuvių fotografu Mantu Kubilinsku (35) gyvena džiugiomis šeimos pagausėjimo nuotaikomis – vasarą santuokos saitais sujungta pora laukiasi pirmos bendros atžalos.
Mantas Kubilinskas ir Margarita Jakučinskaitė
Mantas Kubilinskas ir Margarita Jakučinskaitė / Luko Griciaus nuotr.

Pirmasis šią žinią pranešė žurnalas „Stilius“, o trečiadienį naujieną apie artėjantį šeimos pagausėjimą M.Jakučinskaitė patvirtino ir 15min.

„Taip, viskas buvo labai planuota ir laukta“, – šypsodamasi sakė ji.

Šie metai Margaritai ir Mantui kupini džiaugsmingų įvykių asmeniniame gyvenime – vasarą jie susituokė, o dabar dar ir laukiasi vaikelio.

„Tiesiog norėjosi viską, tokius šeimyninius šiltus židinio reikalus, kuriuos su vyru labai puoselėjame, pasidaryti vienu metu. Mums metų jau daugiau negu 20-imt, tiksliai žinojome, ko norime iš gyvenimo, tai greitą viską ėmėme ir pasidarėme“, – 15min komentavo M.Jakučinskaitė.

Poros atžala pasaulį turėtų išvysti kovo pradžioje.

Asmeninio albumo nuotr./Margarita Jakučinskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Margarita Jakučinskaitė

Primename, kad M.Jakučinskaitė ir M.Kubilinskas meilę vienas kitam prisiekė 2020-ųjų liepos paskutinį šeštadienį Vilniaus evangelikų liuteronų bažnyčioje.

Mylimieji teigia vienas kitam į akį kritę nuo pat pirmo susitikimo, o žengti prie altoriaus nusprendė jau po pusmečio draugystės. Šventę jiems pavyko suorganizuoti vos per kelias dienas. Vestuvėms jaunoji pasirinko savo sesers, žinomos dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurtą suknelę.

Iš ankstesnės santuokos Margarita turi mažametį sūnų. Ir nors pasitaiko situacijų, kai vaikai iškart neprisileidžia naujo žmogaus šeimoje, anksčiau kalbėdama su 15min moteris džiaugėsi, kad šiuo atveju viskas buvo kitaip.

„Jie susibičiuliavo jau nuo pirmos dienos ir yra geriausi draugai. Yra be proto panašūs, socialūs žmonės, mėgsta būti tarp žmonių, pastoviai bendrauti, atrasti naujų dalykų. Aš kaip tik truputėlį mėgstu pasėdėti viena užsidarius, o jiems tik varyt, daryt.

Labai gerai sutaria, turi bendrų interesų, supranta vienas kitą, tai nėra problemų. Pats Mantas labai draugiškas, myli žmones. Ir norėjo vaikų, tai gavo gatavą“, – nusijuokė 15min kalbinta Margarita.

Tąkart paklausta, ar jau svarsto apie bendrus savo ir Manto vaikus, M.Jakučinskaitė šyptelėjo: „Be abejo, kad bus. Kiek spėsim, tiek ir bus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas