Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Mazalienė antro kūdikio laukimą įamžino jausminguose kadruose

Verslininkė, sporto žurnalisto Šarūno Mazalo žmona Laura Mazalienė šiuo metu skaičiuoja šeštą nėštumo mėnesį – vasarą į pasaulį ateis jau antras laimingos poros vaikelis. Belaukdama šeimos pagausėjimo L.Mazalienė įsiamžino jaukioje fotosesijoje. Jos kadrus žinoma moteris rodo ir 15min skaitytojams.
Laura Mazalienė
Laura Mazalienė / Agnės Solovjovaitės nuotr.

Kad Laura ir Šarūnas Mazalai laukia antro vaikelio, 15min pranešė vasario pradžioje. Šiuo metu L.Mazalienė skaičiuoja šeštą nėštumo mėnesį. Pora taip pat augina pusantrų metukų dukrelę Deimilę.

Belaukdama šeimos pagausėjimo L.Mazalienė įsiamžino jaukioje fotosesijoje. Užburiantiems kadrams ji pozavo savo namuose, Vilniuje.

„Jau seniai norėjosi moteriškos fotosesijos, o pamačius Agnės Solovjovaitės darbus nekilo abejonių. Agnės darbai įkvėpė save pamatyti kitokią, ne su džinsais ir vaikiška šypsena. Jau po Deimilės gimimo Agnės buvau užklausus apie fotosesiją, bet vis nesiryžau… O dabar vėl lyg tyčia atgimė ši mintis, pagalvojau, kad jei ne dabar, paskui vėl įkrisiu į motinystės rūpesčių ir tokią fotosesiją teks atidėti dar keletai metų…O ir nėštumą tuo pačiu buvo galima įamžinti“, – 15min sakė L.Mazalienė.

Agnės Solovjovaitės nuotr./Laura Mazalienė
Agnės Solovjovaitės nuotr./Laura Mazalienė

Bendraudama su 15min ji pasidalijo jausmais, kuriuos patiria nėštumo metu. „Lyg ir panašūs, bet ir kitoks. Iki keturių mėnesių kovojau su detoksikacija, su abiem nėštumais buvo tas pats, savijauta ne pati geriausia. Bet laukiantis Deimilės galėjau daugiau laiko skirti mintims apie ateinantį vaikutį… Dabar apie nėštumą neretai prisimenu tik vakare prieš miegą, kai viskas nurimsta… Dabar atrodo, kad laikas vis bėga, nespėju kartais susivokti, kad antras lėliukas jau pakeliui“, – šypsosi.

Kalbėdama apie santykius su vyru, žurnalistu Šarūnu Mazalu, Laura tikina, kad nėštumas jiems įtakos neturi: „Dienomis dirbame, vakare ir savaitgaliais būname su dukra. Nėra laiko, kada lepintis, bet čia jau mūsų verslo įtaka. Palepins gal, kai gims mažylis ir turėsime daugiau laisvo laiko.“

Paklausta, ko gi laukia, – berniuko ar mergaitės, L.Mazalienė sako: „Laukiame sveiko vaikučio. Mums tai šiuo metu svarbiausia.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas