Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Mazalienė palieka su buvusiu vyru įkurtus „Vaflių namus“: „Širdį mažiau skauda tik dėl vieno“

Nuomonės formuotoja ir verslininkė Laura Mazalienė pranešė apie netikėtą karjeros posūkį. Moteris traukiasi iš septynerius metus su buvusiu vyru, sporto žinių vedėju Šarūnu Mazalu drauge puoselėto verslo „Vaflių namai“.
Laura Mazalienė
Laura Mazalienė / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Kovo mėnesį apie skyrybas pranešę Šarūnas ir Laura Mazalai skirtingais keliais suka ir versle. Moteris pranešė atsitraukianti nuo 2016 metais drauge įkurto verslo „Vaflių namai“. Žinią L.Mazalienė pranešė socialiniame tinkle „Instagram“. Įrašu Laura sutiko pasidalinti su Žmonės.lt skaitytojais.

„Vakar buvo paskutinė oficiali mano darbo diena „Vaflių namuose“. Po daugiau nei 7 metų palieku tai, ką labai mylėjau ir puoselėjau. Labai gerai pamenu pirmuosius strateginius žingsnius ir nedrąsius siūlymus pristatyti restoranų rinkai ne tik saldžius, bet ir sočius vaflių patiekalus. Tad jei kam reikia PR specialisto restorano žinomumui didinti ar įvaizdžio palaikymui/formavimui – mielai pasidalinsiu savo patirtimi.

Širdį mažiau skauda tik dėl to, kad nuoširdaus indėlio nepaslėpsi. Mano Deimilė, sužinojusi šį faktą, ištarė: „Bet juk tu viską sukūrei“. Tikrai ne viską. Bet prie to daug liečiausi ir tai dariau su nuostabia komanda, kuri tapo draugais ar net šeimos nariais. Ačiū visiems, kurie šioje kelionėje buvo kartu“, – jautriai instagrame rašė G.Mazalienė.

Primename, kad „Vaflių namus“ buvę sutuoktiniai atidarė prieš septynerius metus. Tuomet L.Mazalienė Žmonės.lt sakė, kad sunku pasakyti, kurio iš jų buvo ši idėja. Abu prisidėjo savaip.

„Sunku įvardyti, kuris sugalvojo atidaryti kavinę. Šarūno tėvai turi kelias maitinimo įstaigas, neretai padedam, kuo tik galim... Ir vis pagalvojam, kad jei turėtume savo, darytume taip ir taip…“ – prieš „Vaflių namų“ atidarymą Žmonės.lt sakė L.Mazalienė.

„Vaflių namų“ nuotr./Laura Mazalienė ir Šarūnas Mazalas
„Vaflių namų“ nuotr./Laura Mazalienė ir Šarūnas Mazalas

Žmonės.lt taip pat primena, kad Šarūnas ir Laura Mazalai žinią apie savo skyrybas pranešė šių metų kovo mėnesį. Jų santuoka truko beveik 10 metų. Buvę sutuoktiniai turi tris atžalas. Sūnų Matijų ir dukras Aurėja bei Deimilę.

Vilniaus miesto apylinkės teismas Šarūną ir Laurą oficialiai išskyrė gegužės 21-ąją dieną. Kadangi pora skyrėsi draugiškai, byla buvo nagrinėjama rašytine tvarka ir besiskiriantiems sutuoktiniams susitikti teisme nereikėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas