Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Laura Mazalienė pristatė naują pramogą šeimoms: tarp panorusių išbandyti – Inga Žuolytė su vaikais

Išskirtinė idėja – laikinos tatuiruotės šeimai ir ne tik – jau pasiekė ir Lietuvą. Pasaulinių tendencijų įkvėpta lietuvių komanda sukūrė natūraliu dažų pagrindu pagamintus kūno piešinius. Išbandyti naujienas jie subūrė žinomas moteris su antromis pusėmis bei vaikais.
Žinomi žmonės išbandė naują pramogą šeimoms
Žinomi žmonės išbandė naują pramogą šeimoms / Gabrielės Raudonytės nuotr.

Įpusėjus vasarai pasipuošti išskirtiniais piešiniais ir padegustuoti atnaujinto desertų meniu į „Vaflių namus“ Laura Mazalienė pakvietė artimą bičiulę Ingą Žuolytę su vyru, jų pavyzdžiu pasekė ir prodiuserės Elenos Puidokaitės Bruzgulienės šeima, abejingos neliko ir nuomonės formotojos – Gintarė Pietutytė, Vaida Gudonytė ir kitos socialinėje erdvėje žinomos moterys.

Gabrielės Raudonytės nuotr./Žinomi žmonės išbandė naują pramogą šeimoms
Gabrielės Raudonytės nuotr./Žinomi žmonės išbandė naują pramogą šeimoms

„Galimybė įgyvendinti svajones – štai kas daro mano gyvenimą įdomų. Sulaukusi pasiūlymo sukurti šeimos tatuiruočių liniją nė neabejojau šios idėjos sėkme ir prasme“, – bendrą projektą su „Popink me“ laikinų tatuiruočių kūrėjais pristatė L.Mazalienė.

„Vaikai – tai vienas gražiausių meilės pavidalų. O gimus jiems – kasdienybėje nutinka daug nuostabių įvykių. Vienus juos įprasminame nuotraukose, kitus – piešiniuose, o treti – išsikovoja poziciją visada šmėžuoti mūsų akyse piešinių ant kūno pavidalu“, – mintimis dalijosi šeimos restorano „Vaflių namų“ įkūrėja.

Laikinos tatuiruotės – tai naujos kartos būdas išreikšti save, o šeimoms sukurta linija įkvepia sukurti išskirtinį šeimos įvaizdį, suburia praleisti laiką kartu renkantis išskirtinius piešinius ir juos modeliuojant ant kūno. Netikėtas idėjas mėgstantys išbandyti Inga Žuolytė su vyru Adomu pirmieji skubėjo įvertinti šeimos restorane „Vaflių namai“ pristatomą pramogą.

„Tatuiruotės mane sužavėjo dar paauglystėje, o gimus vaikams pasidariau prasmingiausias man tatuiruotes – vaikų širdies dūžius. O štai mano vyras pirmąją tatuiruotę pasidarė tik šiemet. Tad su šiais laikinais piešiniais galime pasimatuoti, kas mus abiems patiktų, o vaikams tai smagus momentas – juk gali bent trumpam prilygti mamai ir tėčiui“, – įspūdžiais dalijos žinoma nuomonės formuotoja I. ]Žuolytė.

Gabrielės Raudonytės nuotr./Žinomi žmonės išbandė naują pramogą šeimoms
Gabrielės Raudonytės nuotr./Žinomi žmonės išbandė naują pramogą šeimoms

„Vaflių namų“ įkūrėja vakaro metu džiaugėsi galėdama apjungti bendrai derančias veiklas: „Smagu, jog mūsų restorane ne tik galime jaukiai praleisti laiką su šeimą, bet kartu čia pristatėme, pristatome ir, tikiu, pristatysime dar daug gražių projektų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus