Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Laurynas Suodaitis debiutavo televizijoje: jo laukė netikėtas kolegų krikštas

Į televizijos eterį sugrįžta kelionių po Lietuvą projektas. Septintojo sezono herojais tapo skirtingų kartų atstovai: baleto šokėjas Jurijus Smoriginas (68 m.), aktorius ir renginių vedėjas Darius Petkevičius (50 m.) bei jaunasis verslininkas ir nuomonės formuotojas Laurynas Suodaitis (33 m.). Kartu jie visą vasarą ne tik keliaus po Lietuvą, ieškos naujų skonių ir beprotiškai linksmų nuotykių, bet pateiks ir daugybę naudingų rekomendacijų žiūrovams.
Laurynas Suodaitis, Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius
Laurynas Suodaitis, Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius / Evaldo Rudžio nuotr.

Kiekvieną šeštadienio rytą laida „Maisto kelias“ žiūrovus susipažindina su įvairiais Lietuvos miestais ir taip suteikia dar gilesnį mūsų krašto pažinimą. Itin svarbus akcentas – skirtingų kartų žvilgsniai iš skirtingų perspektyvų į tas pačias patirtis bei istorijas.

„Neabejoju, kad laidos žiūrovams bus tikrai įdomu pamatyti, kaip kiekvieną dalyką mato skirtingo amžiaus, skirtingų kartų ir apskritai tiesiog labai skirtingi žmonės. Labai džiaugiuosi, kad kartu su kolegomis Jurijumi ir Dariumi galėsime visiems parodyti, kad Lietuvoje tikrai yra daug vietų, kurių nesame matę. Šios laidos turinys yra kuriantis vertę, o man tai yra labai svarbu. Labai kviečiu šeštadienio rytą praleisti su pirmąja mūsų laida“, – entuziazmo neslepia Laurynas.

Pirmojoje laidoje – daug siurprizų. Ne tik paaiškėjo, kodėl prie komandos buvo pasiūlyta prisijungti ir L.Suodaičiui, bet žiūrovai išvydo ir pirmąją jo pažintį su kolegomis. O galiausiai nustebino originalus kitų dviejų vedėjų Laurynui skirtas krikštas!

Evaldo Rudžio nuotr./Laurynas Suodaitis, Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius
Evaldo Rudžio nuotr./Laurynas Suodaitis, Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius

„Kol kas kartu filmuotis mums tikrai smagu, o ir pats prieš kameras nejaučiu jokios baimės. Be to, iš kolegų gaunu daug naudingų patarimų. Dirbame kaip vieninga komanda – tikiuosi, kad žiūrovams sugebėsime sėkmingai atskleisti Lietuvos grožį ne tik per maistą, bet ir per visas kitas patirtis“, – pasakoja vyras.

Laidos komanda tradiciškai visai vasarai išsirinko savo rezidenciją, kurioje apsistojo ir iš kurios kas kartą keliaus po visą Lietuvą. Trys muškietininkai šią vasarą praleis gyvendami viešbutyje, esančiame vos 50 metrų nuo jūros. Vasara ir pajūris – ar gali būti geresnė kombinacija?!

„Nė nepastebėjau, kaip prabėgo dar vieneri metai ir mes vėl leidžiamės į skaniausių nuotykių Lietuvoje paieškas. Labai džiaugiuosi, jog šiemet vasarą leisime tokioje unikalioje vietoje Šventojoje. Kodėl? Tiesa tokia, kad kelionės ne tik labai praturtina, bet kartais ir išvargina, todėl mes su džiaugsmu naudosimės tiek viešbučio lauko baseinų ir pirčių zona, tiek vidaus SPA, tiek masažais, tiek gurmanišku maistu, tiek... Oi, bevardinant net oro pritrūko. Trumpai tariant, ši vasara nusimato nereali!“ – pasakoja kitas laidos vedėjas, aktorius D.Petkevičius.

Evaldo Rudžio nuotr./Laurynas Suodaitis, Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius
Evaldo Rudžio nuotr./Laurynas Suodaitis, Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius

Pirmoje naujojo sezono laidoje projekto vedliai pakvietė žiūrovus geriau pažinti Lietuvos pajūrio pažibas: Klaipėdą, Palangą ir Šventąją.

Pirmiausiai projekto senbuviai – Darius ir Jurijus – Laurynui pristatė jų vasaros rezidenciją. Tą padaryti jiems buvo labai lengva, nes čia jiedu lankė jau pernai. Viešbučio šeimininkė Liuda Znaidauskienė pakvietė visus patogiai įsikurti.

Jauniausiasis laidos vedėjas Laurynas apsistojo viešbučio kambaryje, romantišku pavadinimu ,,Amore“. Dariui paruoštas pasakiškas privatus namelis su pirtimi ir sūkurine vonia, o Jurijui atiteko atskiras butas ant jūros kranto!

Galimybę „pasimatuoti“ gyvenimą prie jūros Jurijui suteikė šalia viešbučio esančio kvartalo gyventoja, buvusi krepšininkė, „stand-up“ komikė ir „Lietuvos talentų“ dalyvė Aistė Krušinskaitė.

„Butas tiesiog nuostabus, o kokia terasa... Be to, viešbutis – vos už kelių žingsnių nuo apartamentų, tad galiu drąsiai naudotis visais privalumais. Esu labai dėkingas Aistei už tokį svetingumą. Tikiuosi, Darius ir Laurynas dažnai į svečius nesiverš, noriu ramybės...“ – juokdamasis pasakoja J.Smoriginas.

Įsikūrę savo vasaros namuose, vedėjai nusprendė savo nuotykius ir linksmybes pratęsti visų lietuvių pamiltame kurorte – Palangoje.

Čia vyrai užsuko papietauti į ilgametį restoraną „Žuvinė“. Šis restoranas – vienintelis žuvies restoranas Palangoje ir visoje Lietuvoje, kuris veikia jau 21-erius metus.

Restorano meniu daugiausia sudaro žuvies patiekalai iš Baltijos jūros, Kuršių marių, Nemuno deltos ir Lietuvos žuvininkystės ūkių. Kai kurie patiekalai, tokie kaip tradicinė žuvienė, sterko maltinukas, žiobris su baravykais ir prancūziškas Bouillabaisse, restorano klasika yra tapę jau nuo atidarymo.

Evaldo Rudžio nuotr./Laurynas Suodaitis, Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius
Evaldo Rudžio nuotr./Laurynas Suodaitis, Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius

„Kaip čia nuostabu... Palanga, jūra ir taip meistriškai paruošta šviežia žuvis – viskas tiesiog dieviška!“ – žavėjosi Jurijus.

Tęsdami savo kelionę po pajūrį, Jurijus, Darius ir Laurynas nusprendė nuvykti ir į Klaipėdoje esantį gastrobarą.

Apie šią vietą jauniausias laidos vedėjas Laurynas jau buvo girdėjęs, tačiau Jurijui ir Dariui tai buvo didelė staigmena.

„Nusivešiu jus į fainą, jaunatvišką vietą, kurioje, manau, dar tikrai nesate buvę. Trumpai tariant, važiuosim alaus!“ – jau pirmoje laidoje iniciatyvos drąsiai ėmėsi Laurynas.

Aplankę šias išskirtines vietas ir paragavę ne tik nuostabaus skonio patiekalų, bet ir gėrimų, laidos vedėjai vyko atgal į savo vasaros rezidenciją, kur jėgas atgaus lauko baseinų, jacuzzi ir pirčių zonoje.

„Pajūryje įsikūrėme, visi trys artimiausiu susipažinome, Lauryną į „Maisto kelio“ riterių gretas įšventinome, o dabar nekantriai laukiam sekančios kelionės! Išduosiu – kita mūsų stotelė bus kai kur Aukštaitijoje...“ – visų kortų ant stalo nedėdamas pasakoja J.Smoriginas.

„Maisto kelias“ – šeštadieniais, 9.00 val. , per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius