Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laurynas Suodaitis pasuko į netikėtą karjeros kryptį: „Prieš metus apie šią veiklą nebuvo minties“

Verslininkas, dabar jau televizijos ekranuose besisukantis Laurynas Suodaitis suka į naują karjeros kryptį. „Prieš metus apie tokią veiklą nebuvo nei minties“, – sako žinomas vyras.
Laurynas Suodaitis, Vaida Bilotė
Laurynas Suodaitis, Vaida Bilotė / Asmeninio albumo nuotr.

Laurynas Suodaitis apie naują karjeros kryptį prabilo instagrame. Jis pasidalijo, kad nuo šiol neria į kelionių organizavimo sritį.

„Kai manęs kas nors paklausia kaip aš matau savo gyvenimą po metų, dažnai tik nusišypsau. Jau kuris laikas žinau, kad nuspėti beveik neįmanoma. Tačiau gyvenimas ir yra gražus savo beribiais horizontais.

Prieš metus apie tokią veiklą nebuvo nei minties, bet vieną dieną kilusi idėja, atrasti teisingi partneriai, su kuriais pusmetį stropiai dirbome, tapo „Primum Travel“. Tai kelionių agentūra, kuri į kelionių ir keliautojų patirtį pažvelgs kitu kampu, o kiekvienas klientas bus didžiausias prioritetas.

Tad nuo šiol kelionės mano gyvenime taps ir verslo veikla, kurioje atrasdamas įdomias lokacijas dalinsiuosi patirtimi, patarimais, atradimais ir galbūt nusivylimais iš pirmų lūpų. Su šia dvasia dirbs ir visa komanda, vadovaujama bendraįkūrėjos Vaidos, kad jūsų kelionės būtų kupinos tik geriausių patirčių ir gražiausių įspūdžių.

Džiaugiuosi, kad pavyko suburti patyrusią komandą, kuri jau šiandien pasiruošusi būtų jūsų artimiausių kelionių palydovais, tad planuodami keliones būtinai užsukite“, – rašė Laurynas Suodaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas