Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lavrinovičių pusėn stojęs A.Pogrebnojus kirto J.Didžiuliui: „O ką tu padarei dėl Lietuvos?“

Nuaidėjus skandalui, kuomet atlikėjų Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings paskatinta įmonė „Telia“ nusprendė pašalinti reklamą su broliais Lavrinovičiais, aštriai pasisakyti suskubo ne vienas socialinių tinklų vartotojas. Tarp jų – ir niekad žodžio kišenėje neieškantis dizaineris Aleksandras Pogrebnojus. Vyras mūru stojo ginti krepšininkų ir drauge pats prisiminė, kai po jį užklupusio skandalo aplinka reagavo gana atlaidžiai.
Jurgis Didžiulis, Lavrinovičiai, Aleksandras Pogrebnojus
Jurgis Didžiulis, Lavrinovičiai, Aleksandras Pogrebnojus / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

„Esu labai nustebintas ir šokiruotas visa šita istorija. Taip išeina, kad niekas gyvenime negali padaryti klaidų, nors broliai jas dar prieš 20 metų išpirko savo kūnu ir savuoju krauju, o po to liejo prakaitą ir negailėjo savęs garsindami Lietuvą…“ – rašė A.Pogrebnojus.

Dizaineris siūlė paskaičiuoti, kiek broliai Kšištofas ir Darjušas atnešė pergalių Lietuvai, taip pat ir tai, kiek traumų karjeros metams bėgant krepšinio aikštelėje jiems teko patirti.

„O Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings, matyt, jokių klaidų savo gyvenime nepadarė… Ir ką tu, Jurgi, dėl Lietuvos padarei? Su blizgančiais šortukais po „Eurovizijos“ sceną palakstei? Jūs pas mus tikri angelai, nes turit teisę teisti, nuspręsti, kas kaltas, o kas ne…“ – akmenėlį į Didžiulių darželį mestelėjo vyras.

Asmeninio albumo nuotr./Lavrinovičiai ir Aleksandras Pogrebnojus
Asmeninio albumo nuotr./Lavrinovičiai ir Aleksandras Pogrebnojus

Čia pat A.Pogrebnojus prisiminė 2014-aisiais įvykusį incidentą, kurio metu visuomenės žvilgsniai krypo ne į ką kita, o į jį patį. Tuo metu buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimo smurto prieš dizainerio žmoną Moniką Račiūnaitę, vyras buvo uždarytas į areštinę. Vėliau dėl duomenų trūkumo tyrimas buvo nutrauktas.

„Aš pats gerai atsimenu savo didžiojo skandalo situaciją, tuo pačiu metu turėjau projektą su Kauno „Žalgiriu“, bet jie jo nenutraukė ir nenubraukė visko iš karto... Tik pasakė, palaukiam, kol situacija išaiškės, ir po kelių mėnesių jau startavom su naujais Kauno „Žalgirio“ aistruolių marškinėliais. Taip kad nebūnam teisuoliais, peristrachovčikais ir šūdžiais... Būnam Žalgiriais!“, – palinkėjo Aleksandras.

Beje, šiuo metu jis su Darjušu ir Kšištofu Lavrinovičiais teisėjauja muzikiniame televizijos šou, tad teigė spėjęs su jais susipažinti.

„Su broliais praleidau beveik savaitę filmuodamas LNK projektą „Kaukės“ ir turėdamas šiokios tokios gyvenimiškos patirties galėčiau drąsiai teigti, kad eičiau su broliais į žvalgybą...“ – atviravo dizaineris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas