Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendiniame šou „Dangus“ išgarsėjęs V.Valuntonis – apie pasikeitusį gyvenimą ir iššūkius: „Tai grūdina“

Prieš 20 metų, būdamas 32-ejų, Virgilijus Valuntonis tapo pirmojo šalyje muzikinio realybės šou „Dangus“ dalyviu. Iki tol jam teko pabuvoti ir taksi vairuotoju, ir Ramygalos kultūros centro direktoriumi.
Virgilijus Valuntonis
Virgilijus Valuntonis
Temos: 2 Panevėžys Dangus

Patekęs į TV3 projektą vyras metė visus darbus tam, kad galėtų gyventi tik iš muzikos – taip ir nutiko.

„Į darbą, kaip į šventę“

Prabėgus dviem dešimtmečiams, panevėžietis dalinosi kaip klostėsi jo karjera pasibaigus realybės šou „Dangus“.

„Po „Dangaus“ dalyvavau projektuose „Chorų karai“, todėl visas šis laikas praėjo su muzika, kūryba: nuo privačių renginių iki koncertų. Tad į darbą ėjau, kaip į šventę“, – juokėsi atlikėjas.

Anot jo, po „Dangaus“ atsirado didesnis noras kurti ir koncertuoti.

„Iki realybės šou irgi buvo scenų, tačiau po to sustiprėjo polinkis į popmuziką, padaugėjo koncertų, mano paties kūrybos“, – dėstė vyras.

Paklaustas, ką patartų dabartiniam jaunimui, kurie ryžtasi dalyvauti įvairiuose muzikiniuose projektuose, V.Valuntonis drąsino ir patikino, kad bandyti reikia visuomet.

„Manau, labai gerai dalyvauti ir išeiti iš komforto zonos. Visuomet yra gerai paklausyti kitų žmonių atsiliepimų, nuomonės. Net jei ta nuomonė neigiama… Tai irgi yra patirtis, kuri kažkiek grūdina. Taip pat tai proga susirasti pažinčių. Tokie projektai – pilni gyvenimiškų atradimų“, – kalbėjo jis.

Kiekvienas atlikėjas turi savo klausytojų ratą

Atlikėjas V.Valuntonis atviravo, kad per 20 metų muzikos industrija mažai kuo tepasikeitė.

„Visų atlikėjų siekiai vienodi – išlaikyti vietą po saule. Šiais laikais jaunimui gal kiek lengviau įsitvirtinti, nes yra socialiniai tinklai, kurių dėka galima greičiau pasiekti aukštumų. Aš niekuomet nebuvau labai daug koncertuojantis muzikantas, nes dažniau pasirodydavau privačiuose renginiuose įmonėms, vestuvėse ir panašiai. Verta pasijuokti, kad dabar mes, vyresni atlikėjai, turime kur pasitempti, norėdami pritapti prie jaunimo. Į popkultūrą ateina įvairūs naujadarai, pavyzdžiui, „vaibas“ (liet. nuotaika, atmosfera), kuriuos turime integruoti muzikoje“, – juokėsi panevėžietis.

„Vanilinis dangus“
„Vanilinis dangus“

Dabar, po dviejų dešimtmečių, jis su grupe „Vanilinis dangus“ kviečia į ypatingą šventinį koncertą – „20 metų po dangaus“.

„Geriau mažiau koncertų, bet kad jie būtų ne privatūs. Norisi daryti tai dėl savęs, nes jau turiu pakankamai metų, kad galėčiau rinktis. Todėl ir organizuoju šį jubiliejinį renginį, kur galėsiu būti savimi, bendrauti su publika taip, kaip aš noriu. Juk kas ateina pas atlikėjus į koncertus? Tie, kurie augo klausydami jo. Tad kiekvienas atlikėjas turi savo klausytojų ratą. Labai norime, kad savo dainomis pasiektume klausytojų ausis“, – pabrėžė V.Valuntonis.

Jubiliejiniame koncerte – prasmingi pasirodymai

20-mečio hitai ir naujos melodijos spalio 19 d. 20 val. skambės renginių erdvėje „Desperado“, Panevėžyje.

„Gražiai bendradarbiaujame su Laura Remeikiene, todėl tikrai skambės mūsų bendra daina „Ką aš padariau“. Taip pat pasikviečiau savo buvusius studentus, kurie dabar jau draugai – grupę „Muskato“. Bus ir tokių dainų, kurių klausytojai nė negirdėję, nes tokių dainų dainuoti bet kada negalima ir yra tik specialios progos, todėl šį kartą galėsiu sau leisti jas padainuoti. Vakaras bus ilgas ir labai prasmingas“, – pristatė atlikėjas.

Taip pat ant scenos kartu pasirodys sūnus Dovydas, kuris pirmą kartą su tėčiu koncertavo būdamas vos ketverių.

„Dovydas groja saksofonu ir jis pagros mums keletą dainų. Leisime ir jam pasireikšti. Pirmasis mūsų išėjimas į sceną buvo kai „Dangaus“ prodiuseriai pamatė, kad sūnus publikoje, užkėlė jį ant scenos ir kartu sudainavome „Išskrendu kartu“. Tad grįšime su šia daina po dviejų dešimtmečių“, – pasakojo V.Valuntonis.

„Dėkoju Panevėžio publikai, kuri ateis pas mus. Labai noriu pasidžiaugti tokia bendra švente ir ačiū tiems, kurie lankėsi ir dar lankysis mūsų koncertuose. Susitiksime spalio 19-ąją“, – kvietė vyras.

VIDEO: VANILINIS DANGUS - Noriu aš (2024)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant