Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lemon Joy“ surengė kvapnų koncertą Vilniuje, o Palangoje minės Igorio Kofo progą: „Laukiu kaip Kalėdų“

Rugpjūčio 21-osios vakarą, Vilniaus „Vasaros terasoje“ grupė „Lemon Joy“ surengė tradicija tapusį savo vasaros koncertą sostinėje. Jame skambėjo ne tik kultiniai grupės hitai, bet ir pirmąkart pasklido ypatingas dainos „Ylang Ylang“ vardu pavadintas specialus namų kvapas. Jį pirmieji galėjo pajusti į renginį susirinkę gerbėjai.
„Lemon Joy“ koncertas Vilniuje „Vasaros terasoje“
„Lemon Joy“ koncertas Vilniuje „Vasaros terasoje“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Itin retai koncertuojantys „Lemon Joy“ šį rugpjūtį rengia tris išskirtinius pasirodymus – be Vilniaus grupė dar pasirodys rugpjūčio 23 dieną Palangoje, „Oldman“ ir rugpjūčio 29 dieną Kaune, „Oldman Kaunas“.

Beje, renginys Palangoje, bus ypatingas ir tuo, kad tą dieną Igoris Kofas švęs savo 49-ąjį gimtadienį.

Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./„Lemon Joy“ koncertas Vilniuje „Vasaros terasoje“
Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./„Lemon Joy“ koncertas Vilniuje „Vasaros terasoje“

„Rugpjūtis – vienas mylimiausių mano mėnesių, o rugpjūčio koncertai – visuomet labai ypatingi. Galima sakyti, jie jau tapo tradicija, kurios laukiu kaip Kalėdų“, – prieš koncertą sakė Igoris Kofas.

Kiekvienas kultinės grupės koncertas net ir be gimtadienių tampa tikra švente „Lemon Joy“ gerbėjams, synthpop ir roko muzikai neabejingiems melomanams. Šiems trims koncertams nekantriai ruošėsi ir patys muzikantai.

Klausytojai išgirdo grupės „Lemon Joy“ hitus „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“, „Kažkada“, „Pamiršk mane“, „Karolis“, „Be atšvaitų“, „Ylang Ylang“. Pastarąją dainą sustiprino „Vasaros terasoje“ pasklidęs specialiai grupei sukurtas namų kvapas „Ylang Ylang“.

„Džiaugiamės, kad žmonės gali įjungti ir kitus pojūčius, ne tik klausą, bet ir uoslę, kad patirtų tai, ką norėta išreikšti dainoje. „Lemon Joy Ylang Ylang“ yra labai saugus, iš natūralių medžiagų sukonstruotas kvapas“, – teigė „Kvapų namų“ parfumerė Renata Šimelienė.

„Lemon Joy“ – Ylang Ylang:

VIDEO: Ylang Ylang

Ypatingu įvykiu grupei tapo ir neseniai elektroninės muzikos atlikėjo Danell Arma išleista nauja kultinio „Lemon Joy“ kūrinio „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“ versija. Tai įrodė sėkmė radijo stočių topuose, didžiulis perklausų skaičius bei klausytojų komplimentų gausa.

„Visada galvojau apie šį kūrinį kaip apie nostalgišką dainą, kuri priverčia pamiršti visas problemas ir pasinerti į giliausius jausmus. Tad, nedvejodamas sukūriau naują bei modernizuotą šio kūrinio versiją, išlaikydamas nuostabią grupės „Lemon Joy“ tematiką“, – sakė Danell Arma.

VIDEO: Lemon Joy & Danell Arma - Mylėt Tave Taip Beprotiška Ir Keista (Official Video)

1999 metais pasirodęs kūrinys „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“ iš to paties pavadinimo albumo tapo kultiniu hitu ir yra vienas mėgstamiausių tarp „Lemon Joy“ gerbėjų. Naują šio kūrinio versiją išleido ir Rūta Mur.

„Lemon Joy“ pasirodymai be šios dainos neįsivaizduojami. Tuo galima įsitikinti ir šio rugpjūčio koncertuose Vilniuje, Palangoje bei Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?