Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonardas Pobedonoscevas – atvirai apie depresiją, vidutinio amžiaus krizę ir meilę kino aikštelėje

Aktorius Leonardas Pobedonoscevas atvirai papasakojo apie savo gyvenimą, darbą bei šeimą ir prisipažino, kad bėgantys metai jo negąsdina.
Leonardas Pobedonoscevas
Leonardas Pobedonoscevas / LRT nuotr.

„Cha, keturiasdešimt. Žmonės kalba apie kažkokią vyrišką krizę, bet vaikas manyje – labai išraiškingas. Esu spontaniškas, vitališkas, jaunas. Tai – naujas gyvenimo etapas, manęs laukia daug nenuveiktų dalykų. Neturiu laiko svarstyti, ar aš – jau senis“, – LRT televizijos laidoje „Gyvenimo spalvos“ kalbėjo žinomas vyras.

LNK nuotr./Leonardas Pobedonoscevas
LNK nuotr./Leonardas Pobedonoscevas

Sausio 3 d. kino teatrus pasieksiančioje lietuviškoje komedijoje „Tobulas pasimatymas“ aktorius įkūnys Tomą Vilką – arogantišką laidų vedėją. Jo partnere tapo laidų vedėja Jurgita Jurkutė-Širvaitė.

„Su Jurgitėle dirbti buvo lengva. Vaidinant, nesvarbu, ar neapykantos, ar meilės sceną, paraleliai turi eiti ir personažo ar kolegos įsimylėjimas. Tai va, Jurkutę įsimylėjau ir buvo lengva“, – pasakojo aktorius.

Žinomas vyras atviravo ir apie mažiau malonias gyvenimo patirtis.

„Pirmasis nardymas depresijoje buvo labai gilus, savotiškai tuo mėgavausi. Depresija yra apie tave, jei jautriai priimi aplinką, tave kažkas smukdo, spaudžia į žemę. Bet ją galima priimti kaip pamoką, etapą – sustoti ir pagalvoti, apie ką šis skausmas.“

L.Pobedonoscevas savanoriavo Valakampių socialinių paslaugų namuose.

„Man ši unikali diena davė tiek jausmų, kad kažką išgryninti – sunku. Man gera, ramu – buvo daug gražių akimirkų. Tai – man nauja patirtis, unikali diena. Vakar buvo jaudulys, o šiandien nebuvo nei abejonių, nei baimės“, – sakė dieną savanorio kailyje praleidęs L.Pobedonoscevas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant