Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Liepa Mondeikaitė ruošiasi grandioziniam projektui: „Pagaliau galiu parodyti tikrąją save“

Išskirtinio balso savininkė, viena talentingiausių vokalisčių Lietuvoje Liepa Mondeikaitė, visus šiuos metus ypatingai daug jėgų atidavusi koncertams su gyvo garso grupe, TV projektams ir naujų dainų premjeroms, skelbia grandiozinį metų pabaigtuvių projektą – ilgai planuotą solinį koncertą „Kaukės“.
Liepa Mondeikaitė
Liepa Mondeikaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Gruodžio 11 d. šv. Kotrynos bažnyčioje vyksiantis koncertas bus unikalus ir be galo atviras pasirodymas, kuriame atlikėja Liepa kvies keliauti per savo gyvenimo muziką. Koncerte „Kaukės“ skambės ne tik visiems gerai žinomos jos autorinės dainos, TV projektuose perdainuoti kūriniai, bet ir žymiausi pasauliniai hitai, kurie turėjo didelės įtakos ir pačios solistės muzikinėje karjeroje. O netikėtos specialiai šiam koncertui sukurtos aranžuotės leis į gerai žinomus kūrinius pažvelgti naujai.

Liusjeno Kulbio nuotr. /Liepa Mondeikaitė
Liusjeno Kulbio nuotr. /Liepa Mondeikaitė

Be kaukių

Parinktas dainų repertuaras leis pajusti, kokia galia slypi atlikėjos balse. Liepa jau ne kartą įrodė, kad turi ne tik išskirtinį talentą, nepralenkiamas balso galimybes, bet ir gali nustebinti vokalo meistriškumu ir įvairiapusiškumu.

„Daug metų dainuodama scenoje dangsčiausi įvairiomis kaukėmis, buvau labai skirtinga, stengiausi įtikti klausytojų norams, nors iš tiesų slėpdavau savo tikrąją asmenybę, savo muzikos supratimą, galvojau, kad turiu tiesiog linksminti žmones. Simboliška, kad būdama po kauke laimėjau ir vieną svarbiausių savo projektų „Muzikinė kaukė“. Bet pagaliau atėjo metas, kai lipdama į sceną jaučiu, kad man nereikia jokios kaukės, nes galiu parodyti tikrąją save „, – apie ypatingą koncerto „Kaukės“ pavadinimo reikšmę pasakoja atlikėja ir priduria, kad kaukių simbolika siejasi ir su šventiniu koncerto laikotarpiu, kai susitikimai su brangiausiais žmonėmis numeta visas kaukes ir leidžia būti savimi.

Vaizdo klipo kadras/Liepa Mondeikaitė
Vaizdo klipo kadras/Liepa Mondeikaitė

Magiška erdvė

Atlikėja sako, kad per tiek metų, kai dainuoja scenoje, visuomet su šviesiu pavydu žiūrėdavo į tuos atlikėjus, kurie rengia pasirodymus Šv. Kotrynos bažnyčioje ir visuomet slapčia svajojusi ir pati kada nors šioje ypatingoje vietoje surengti savo solinį pasirodymą.

„Šv. Kotrynos bažnyčia man visada atrodė labai ypatinga, su savo užburiančia aura, tobula akustika ir įspūdingu dekoru. Visa ši vieta alsuoja kažkokia magija, taurumu, akimirksniu įtraukia. Todėl ilgai svajojusi ir puoselėjusi idėją pati surengti savo solinį koncertą būtent šioje erdvėje pagaliau ryžausi žengti tą žingsnį savo svajonės link“, – apie vienintelį tokį savo pasirodymą jai pačiai brangioje ir svarbioje vietoje pasakoja Liepa Mondeikaitė.

Liusjeno Kulbio nuotr./Liepa Mondeikaitė
Liusjeno Kulbio nuotr./Liepa Mondeikaitė

Įžanga Kalėdiniam laikotarpiui

Atlikėja atvirai sako, kad per šiuos itin aktyvius metus pamačiusi, kad yra daugybė žmonių, kurie myli jos balsą, vertina ją kaip atlikėją, žino jos dainas ir supranta iš visos širdies sklindančią jos muzikos kalbą, todėl norinti savo gerbėjams padovanoti išskirtinį vakarą, išskirtinėje vietoje, ypatingai jaukiu šventiniu laikotarpiu.

Solinis atlikėjos Liepos koncertas „Kaukės“ vyks tuo metu, kai visus jau apima artėjančių švenčių nuotaika, kai norisi susitikti su artimaisiais, draugais, kai norisi jaukaus vakaro, kurį apgaubtų šiltos emocijos. Pasak atlikėjos, tai bus magiška įžanga į visą šventinį laikotarpį.

„Aš labai daug ruošiausi šiam pasirodymui, įdėjau daug širdies, apgalvojau viską iki smulkmenų, kad tai nebūtų tik dar vienas koncertas, o paliktų kažką magiško, jautraus, šilto kiekvienam mano klausytojui“, – apie savo išsvajotą koncertą pasakoja atlikėja ir priduria, kad be koncertinės programos ruošiami ir įspūdingi vizualiniai šviesų sprendimai, kurie padės sukurti išskirtinę atmosferą. Klausytojų taip pat laukia ir keletas staigmenų – ant scenos kartu su atlikėja užlips ir jos karjerai daug įtakos turėję jai artimi ir svarbūs žmonės.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Liepa Mondeikaitė
Lukas Balandis / BNS nuotr./Liepa Mondeikaitė

Koncertą organizuoja šeimos nariai

Beje, šį koncertą Liepa organizuoja pati, o jai talkina jos sesuo bei artimiausi šeimos nariai. Būtent tai, pasak Liepos, kad nuo pradžios iki galo viskas daroma pačių rankomis, visos detalės yra išjaustos, apgalvotos.

„Tai nėra kažkoks komercinis projektas, tai mano senos svajonės išpildymas, todėl man ypatingai daug reiškia, kad visą šį pasirengimo etapą šalia manęs yra patys artimiausi mano žmonės. Mano sesei tai yra pirmas toks renginys, kurį ji organizuoja, mes labai stengiamės perteikti savo idėją, sukurti betarpišką ryšį su publika, visos detalės, kurias pamatys klausytojai yra išjaustos, apgalvotos iki smulkmenų ir tai yra daroma su didžiausia meile visiems, kurie ateis. Procesas buvo ilgas, reikalavo daug energijos, bet jau dabar, matydama visą bendrą vaizdą, galiu pasakyti, kad padarėme viską, apie ką tik svajojau“, – apie solinio koncerto organizacinius užkulisius pasakoja atlikėja.

„Šias šventes kviečiu pasitikti be jokių kaukių, su artimiausiais žmonėmis šalia ir mėgiamais kūriniais, kurie Šv. Kotrynos bažnyčioje suskambės visiškai naujai ir užburiančiai“, – į savo ilgai brandintą, išskirtinį koncertą visus savo gerbėjus kviečia aksominio balso savininkė Liepa Mondeikaitė.

Bilietus platina bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas