Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepos Mondeikaitės dailiam įdegiui Turkijos neprireikė

Naujos grupės „Pop Ladies“ narė Liepa Mondeikaitė šią vasarą atostogų nematys. Vilnius–Klaipėda, nauja grupė, koncertai, paskutiniai egzaminai universitete ir šokių repeticijos. Tokia įtempta yra merginos darbotvarkė. Tačiau pasimėgauti saulės voniomis Liepa vis tik randa laiko.
Liepa Mondeikaitė
Liepa Mondeikaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Dar nespėjau kaip reikiant pradėti repetuoti, nes mano šokių partneris yra vilnietis, o aš labai nemažai laiko vasarą leidžiu Klaipėdoje, tačiau sutarėme, kad liepos–rugpjūčio mėnesiais dvi savaites praleisime prie jūros, dvi savaites Vilniuje“, – apie šokių repeticijas su partneriu Andriumi Jaracku portalui Žmonės.lt sakė Liepa. Vilniuje, 21-ajame „Sarmos“ gimtadienyje sutikta mergina vasaras mieliau leidžia ne ant sostinės asfalto, o Klaipėdoje, kur jos laukia tėvai ir koncertai.

Paklausta, kaip sutaria su naujuoju partneriu, Liepa tikino, kad Andrius yra fainas žmogus ir labai profesionalus šokėjas. „Kartais atrodo, kiek jis gali tas rankas ir kojas tvarkyti, leistų sušokti nors vieną taktą. Bet iš kitos pusės, gerai, kad stabdo, taiso, tada viską išmoksiu be klaidų“, – juokėsi LNK „Žvaigždžių duetuose“ dalyvavusi mergina.

Atlikėja taip pat neabejoja, kad poroje Andrius bus tas, kuris norės šokti standartinius šokius, o ji ta, kuri degs noru šokti Lotynų šokius. Tačiau mergina juokėsi, kad bent jau išmoks šokti valsą, kurio vėliau nereikės mokytis tekant.

Nors pora dar kaip reikiant nepradėjo repeticijų, L.Mondeikaitė tikino jau spėjusi pajusti treniruočių naudą ir pataria visiems, kurie tingi lieti prakaitą sporto salėje, rinktis šokius. „Užtenka valandos, kad išeičiau iš repeticijos šlapia, su nusvirusiomis rankomis ir kojomis“, – portalui Žmonės.lt sakė Liepa.

Ką tik iš pajūrio grįžusi grupės „Pop Ladies“ narė gimtadienio šventėje taip pat nustebino šokoladiniu įdegiu. Pagalvojusiems, kad ji jau ruošiasi šokių projektui ir aktyviai lankosi soliariume, teks nusivilti. Mergina tiesiog daug laiko praleido tėvų namo Klaipėdoje kieme. „Jau daug vasarų nesideginau, todėl buvau išsiilgusi saulės. Visą savaitę praleidau Klaipėdoje, kiekvieną mielą dieną, kai tik išlįsdavo saulė, gulėdavau pas tėvus namo kiemelyje. Juk daugiau nebeišeis pagulėti prie jūros“, – sakė į darbų sūkurį pasinėrusi Liepa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai