Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvą įnirtingoje kovoje palaikė ir garsenybės: prezidentas už mūsų šalį sirgo audringai

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pirmadienio vakarą 2021-ųjų Europos čempionato atrankoje stojo į kovą su Čekija. Įnirtingas rungtynes, pasibaigusias lietuvių naudai, stebėjo pilnutėlė „Siemens“ arena. Tarp aistringų sirgalių – ir gerai žinomi veidai, iš kurių audringiausiai emocijas reiškė prezidentas Gitanas Nausėda su žmona Diana.
Gitanas Nausėda
Gitanas Nausėda / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė šeštadienį Belgijoje patyrė itin skaudų smūgį – prieš autsaideriais vadintus belgus krito rezultatu 65:86. Naujajam rinktinės treneriui Dariui Maskoliūnui tuomet teko sugerti ne sveikinimų, bet kaltinimų bangą.

Po patirto pralaimėjimo pirmadienio vakarą lietuviai gavo progą pasitaisyti – „Siemens“ arenoje stojo į kovą su Čekijos rinktine. Ir pasitaisė. D.Maskoliūno auklėtiniai laimėjo rezultatu 97:89.

Stebėti šių intriguojančių rungtynių, pasibaigusių Lietuvos pergale, sugužėjo būrys ištikimų sirgalių, tarp kurių buvo galima pastebėti ir ne vieną žinomą žmogų.

Žvaigždės rungtynėse:

Įnirtingą kovą stebėjo emocingas reakcijas tą vakarą pademonstravęs prezidentas Gitanas Nausėda su žmona Diana, krepšininkai Einaras Tubutis, Darjušas Lavrinovičius, Kšištofas Lavrinovičius su žmona Tatjana, buvęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyr. treneris Jonas Kazlauskas, televizijos laidų vedėja, socialinių tinklų žvaigždė Gintarė Gurevičiūtė su mylimuoju, verslininku Dmitrijumi Jaruševičiumi.

Rungtynes stebintys prezidentas Gitanas Nausėda su žmona Diana:

Aistringi sirgaliai – galerijoje:

Rungtynių akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas