Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvai paskendus sniege – netikėta atlikėjų avantiūra: atšventė Kalėdas su aguonpieniu ir egle

Net jei antradienio rytą nespėjote iškišti nosies į lauką, netikėtai užklupusios žiemos socialiniuose tinkluose nepastebėti buvo neįmanoma. Tik kol vieni aikčiojo ar smaginosi lipdydami besmegenius, Vilius Popendikis ir Dovydas Laukys turėjo svarbesnių reikalų. Atlikėjai gegužės 12-ąją nusprendė atšvęsti... Kalėdas!
Vilius Popendikis ir Dovydas Laukys
Vilius Popendikis ir Dovydas Laukys / Asmeninio albumo nuotr.

Savo instagramuose du draugai savo sekėjus smagino nuo pat ryto. Vos tik išvydęs už lango siautėjančią pūgą, Dovydas Laukys suprato, kad metas veikti. Tiksliau – organizuoti Kalėdas.

„Tobulas rytas. Tik atsibudus mano moteris man sako: „Pažiūrėk pro langą, kas lauke darosi!“. Kalėdos! Viską skubėjau filmuoti, užsileidau šventinę muziką ir skubėjau skambinti Viliui – gi geromis emocijomis per šventes reikia dalytis ir su kitais“, – pasakodamas šio ryto nuotykius juokėsi Dovydas.

Asmeninio albumo nuotr./Viliaus Popendikio ir Dovydo Laukio Kalėdų stalas
Asmeninio albumo nuotr./Viliaus Popendikio ir Dovydo Laukio Kalėdų stalas

Vis dėlto visi žino, kad per Kalėdas tik sniego neužteko. Šventei prireikė daugybės atributų, bet kad jau tokia diena, stebuklai tikrai vyksta.

„Kai susitikome su Viliumi studijoje, jis iš spintos išsitraukė eglutę ir sako: „Tai rimtai, padarom Kalėdas!“ Aš atsakiau: „Važiuojam“, – juokėsi Dovydas.

Neilgai trukus, fone skambant „It's The Most Wonderful Time Of The Year“, Vilius Popendikis jau puošė kalėdinę eglę, o studijos, kurioje vaikinai darbuojasi, sienas padabino lemputėmis. Susipratę, jog iki tikros šventės trūksta tik kalėdiniais valgiais nukloto stalo, jiedu išskubėjo į artimiausią parduotuvę.

Ant pavasariškai šventinio jų stalo vėliau nugulė, kaip ir dera, visos tradicinės Kalėdų vaišės – mandarinai, imbieriniai sausainiai, karštas vynas. Vaikinams šiuo metų laiku parduotuvėje nepavyko įsigyti tik kūčiukų, bet juos pakeitė kokosiniai sausainiai bei jiems skirtas, specialiai Dovydo pagamintas aguonpienis.

Žinoma, kaip Kalėdos be dovanų. Jų Dovydas pasakojo sulaukęs iš paties Kalėdų Senelio – kurjerio: „Labai keista, bet netikėtai jis ryte paskambino ir pasakė, kad privežė prie namų du siuntinius, telefonus, kuriuos išpakavę juokėmės dėl atsitiktinumo.“

Asmeninio albumo nuotr./Vilius Popendikis ir Dovydas Laukys
Asmeninio albumo nuotr./Vilius Popendikis ir Dovydas Laukys

Po šių nuotaikingų vaikinų vaizdo įrašų pasipylė šimtai komentarų iš jų sekėjų bei kitų nuomonės formuotojų. Ir ne tik besižavinčių, bet ir pasiryžusių irgi gegužės 12-ąją atšventi gražiausią žiemos šventę.

„Tai dabar nusprendėme – kiekvieną dieną, kai snigs, mums bus Kalėdos ir gera nuotaika“, – juokėsi Dovydas.

Kalėdų akimirkos – galerijoje:

Paklaustas, ar jo paties neerzina, kai kiti žmonės feisbuką ir instagramą paskandino nuotraukomis, kuriuose įamžintas sniegas, Dovydas sako to nesureikšminantis. Priešingai, jam toks turinys tik dar labiau pakelia nuotaiką.

„Tokie įrašai smagūs ir labai sujungiantys visus žmones, Kai nutinka kažkas netikėto, visi dalinasi nuotaikomis iš savo perspektyvos. O, kuo jų daugiau, tuo smagiau“, – šypsojosi Dovydas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas