Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvaičių“ nariui B.Mišeikai problemų kelia padauginusios moterys: pasakė, kaip jos elgiasi

Laidos „Su Robertu lengviau“ žiūrovų laukia ne tik du gardūs ir greitai pagaminami patiekalai, bet ir netikėtas grupės „Lietuvaičiai“ nario Beno Mišeikos atvirumas.
Grupė „Lietuvaičiai“
Grupė „Lietuvaičiai“ / Dariaus Tarėlos nuotr.

Ragaudamas Roberto Ščesnavičiaus pagamintą netradicinę lazaniją, jis prabilo ne tik apie maistą, bet ir muzikinę karjerą, rašoma TV3 televizijos pranešime spaudai. Žinomas vyras išdavė, kokie klausytojai kelia daugiausiai problemų...

TV3 nuotr./Benas Mišeika ir Robertas Ščesnavičius
TV3 nuotr./Benas Mišeika ir Robertas Ščesnavičius

Anot Beno, dažnu atveju tai – padauginusios moterys.

„Būna, užlipa ant scenos, ir tempia“, – pasakojo jis, o R.Ščesnavičius juokais pridėjo, kad bent jau būtų gerai žinoti, kur jos dainininką tempia...

TV3 nuotr./Bensa Mišeika ir Robertas Ščesnavičius
TV3 nuotr./Bensa Mišeika ir Robertas Ščesnavičius

B.Mišeika laidoje atliko vieną populiariausių savo dainų „Atostogauti aš lieku namuose“, o Robertas pasidalino daugybe puikių kulinarinių patarimų. Pavyzdžiui, kaip pasigaminti netradicinę lazaniją, ar per neįtikėtinai trumpą laiką paruošti užkandėlę su dviejų rūšių sūriais ir pistacijomis.

TV3 nuotr./Užkadėlė su dviem sūriais ir pistacijų riešutais
TV3 nuotr./Užkadėlė su dviem sūriais ir pistacijų riešutais

Kaip pasigaminti užkandžius, žiūrovai kviečiami stebėti laidoje, o lazanijos receptu Robertas dalijasi iš anksto.

Lazanija su triušiena

Jums reikės:

  • 500 g triušienos file;
  • 4 skiltelių česnako;
  • 150 g baby (mažų) morkyčių;
  • 200 g šparagų;
  • 400 g lazanijos lakštų;
  • 30 ml balto vyno;
  • 1-2 a.š. sauso vištienos sultinio;
  • 150 g maskarponės sūrio;
  • 100 g grietinėlės;
  • 200 ml konservuotų vyšninių pomidoriukų;
  • kelių vnt. baziliko lapelių papuošimui.
TV3 nuotr./Robertas Ščesnavičius
TV3 nuotr./Robertas Ščesnavičius

Gamybos eiga:

Pirmiausiai užkaiskite puodą, kuriame virs lakštiniai makaronai, o kol vanduo užvirs, pasiruoškite ingredientus padažui: nedideliais gabaliukais supjaustykite triušieną, susmulkinkite česnakus, nulupkite ir supjaustykite morkytes bei šparagus. Į įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, sudėkite ir apkepkite triušieną. Įberkite žiupsnelį druskos, juodųjų pipirų, susmulkintas česnako skilteles ir išmaišykite. Sudėkite morkytes, įpilkite balto vyno bei įberkite sauso vištienos sultinio.

Stebėkite vandenį: kai jis užvirs, sudėkite lakštinius makaronus ir į puodą įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, kad jie nesuliptų.

TV3 nuotr./Robertas Ščesnavičius
TV3 nuotr./Robertas Ščesnavičius

Kol makaronai virs, tęskite padažo gamybą: sudėkite maskarponės sūrį, įpilkite grietinėlės ir viską gerai išmaišykite. Tuomet sudėkite šparagus, konservuotus pomidoriukus savo sultyse ir pridėkite kelis lapelius baziliko.

Išvirusius lakštinius makaronus nukoškite, sudėkite į serviravimo lėkštę, užpilkite pasiruoštu padažu ir padekoruokite baziliko lapeliais. Skanaus!

TV3 nuotr./Lazanija su triušiena
TV3 nuotr./Lazanija su triušiena

„Su Robertu lengviau“ – sekmadieniais, 10.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs