Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviškai dubliuotame animaciniame filme „Skūbis-Dū!“ – juokeliai apie „Netflix“ bei Ingą Valinskienę

Ne viena karta užaugo su filmukais apie šunį Skūbį Dū ir jo geriausių bičiulių nuotykius. Ekranuose jie prasidėjo dar 1969 metais, nuotaikingo animacinio serialo serijos buvo rodomos CBS kanalu šeštadienio rytais. Paauglių Fredo Joneso, Dafnės Blake, Velmos Dinkley bei Norvillio „Šegio“ Rogerso bei jų šuns Skūbio Dū istorijos nesibaigia iki šiol, o naujausia jų – lietuviškai įgarsintas animacinis pilnametražis filmas visai šeimai „Skūbis-Dū!“ jau rugsėjo 18-ąją, atkeliauja į Lietuvos kino ekranus. Dabar su šiais smagiais herojais turės galimybę susipažinti ir jauniausioji karta.
„Skūbis-Dū!“ filmo akimirka
„Skūbis-Dū!“ filmo akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Animacija Kinas

Nuo pat fillmukų atsiradimo Skūbis Dū ir kompanija, narpliojanti pačius įvairiausius mistinius nusikaltimus bei kovojanti su keisčiausiais nusikaltėliais, tapo vienu mėgstamiausių visų laikų animacinių serialų. Į 1969-uosius atsigręžėme ne šiaip sau.

Organizatorių nuotr./„Skūbis-Dū!“ filmo akimirka
Organizatorių nuotr./„Skūbis-Dū!“ filmo akimirka

Naujame filme taip pat grįžtama į herojų praeitį, kai jie dar buvo vaikai. Skūbis Dū ir jo geriausias bičiulis Šegis susidraugavo dar būdami vaikai. Netrukus jie susipažino ir su Dafne, Velma bei Fredu bei kartu įkūrė pirmąją pasaulyje mistinių tyrimų agentūrą „Mystery Inc.“. Jau netrukus bičiuliai susiduria su itin sudėtinga užduotimi: sutrukdyti nusikaltėliams, planuojantiems į pasaulį paleisti galingą ir viską naikinančią legendinio šuns Cerberio dvasią. Nuotykiai vėl prasideda.

Filmo anonsas:

VIDEO: SKŪBIS DŪ! - animacinis nuotykių filmas visai šeimai - lietuviškai kinuose nuo rugsėjo 18 (anonsas)

Žiūrovai mūsų šalyje pamatys lietuviškai įgarsintą filmą, kuriam savo balsus paskolino tokios garsenybės kaip Indrė Stonkuvienė, Justinas Jankevičius, Vaidotas Martinaitis, Marius Jampolskis, Justė Starinskaitė. Ne tik herojų balsai, bet ir aktualijos bei juokeliai bus adaptuoti taip, kad juos suprastų ir nuo kėdžių iš juoko kristų ir jauni, ir vyresni žiūrovai.

Dialoguose išgirsime frazes apie „Ikea“, „Netflix“ ir net apie garsiąją Ingą Valinskienę ir tai tik dalis siurprizų, kuriuos išvysime didžiuosiuose ekranuose.

Kaip tai skambės, galite jau dabar pamatyti bei išgirsti juostos „Skūbis-Dū!“ anonse, o visa istorija apie naujausius kompanijos nuotykius jau nuo šiandien atkeliauja į Lietuvos kino teatrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas