Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuviško trilerio „Duobėje“ premjera: raudonas kilimas VIP svečiams ir karštos emocijos

Trilerio „Duobėje“ premjeros vakaras „Apollo Kinas“ salėje tapo tikra emocijų audra. Rugsėjo 3 dieną įvyko debiutas – išleistas pirmasis lietuviškas išgyvenimo trileris, kuris žiūrovus privertė sulaikyti kvapą nuo pat pirmųjų akimirkų. Premjeroje dalyvavo ir žinomi veidai.
Premjeros „Duobėje“ svečiai
Premjeros „Duobėje“ svečiai / Pauliaus Peleckio nuotr.
Temos: 2 Kinas Premjera

Filmo siužetas pasakoja apie žmogų, įstrigusį beviltiškoje situacijoje, kurioje kiekvienas sprendimas gali tapti lemtingas. Įtemptas siužetas, psichologinės dramos elementai ir neįtikėtina aktorių vaidyba sukūrė atmosferą, kurioje žiūrovai pasijuto taip, tarsi patys būtų atsidūrę duobėje. Beliko tik užduoti sau klausimą – „O kaip aš elgčiausi tokioje situacijoje?“.

Fotogalerija:

Intensyvios scenos ir stiprūs psichologiniai momentai nustebino žiūrovus, nes iki šiol lietuviškame kine to nėra buvę. Kūrybinė komanda neslėpė džiaugsmo, jog pavyko įgyvendinti ambicingą sumanymą, teigiama pranešime spaudai.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo "Duobėje" premjeros svečiai
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo "Duobėje" premjeros svečiai

„Tokiems filmams reikalingi arba labai dideli finansai arba neeilinis sumanumas, kurį pademonstravo režisierius Ruslanas Abdulajevas, parašęs tokį scenarijų. Žinoma, išmonės reikėjo ir biudžetui surinkti, techniniams sprendimams įvykdyti, pavyzdžiui įrenginėjant duobę, kuri būtų saugi ir pritaikyta filmavimui. Džiaugiamės, kad daugelį klausimų padėjo išspręsti gausus būrys remėjų, kurie patikėjo mūsų idėja ir padėjo kuo galėjo. Esame labai dėkingi“ – pasakoja prodiuserė Eglė Adomavičiūtė.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo "Duobėje" premjeros svečiai
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo "Duobėje" premjeros svečiai

Kodėl būtina pamatyti šį filmą? „Duobėje“ ne tik pateikia įtemptą siužetą, bet ir kelia esminius klausimus apie žmogaus prigimtį ir išgyvenimo instinktą. Tuo pačiu, tai atpildo už pasirinkimus istorija.

Šokas, įtampa ir prasmė – tai „Duobėje“.„Duobėje“ – adrenalino užtaisas, kuris neleis liūdėti pasibaigus vasarai, rašoma pranešime spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas