Gaminiui paruošti reikėjo vienuolikos metro skersmens rankų darbo lavašų, 14 kilogramų vištienos ir kiaulienos, 7 kilogramų Pekino salotų ir kopūstų, po 4 kilogramus falafelių, paprikos, pomidorų. Taip pat po du kilogramus agurkų, svogūnų ir padažo.
Kebabą ruošė keturios šviežio maisto gamyklėlės „Liuks“, netrukus oficialiai duris atveriančios Kaune, darbuotojos, o jam pakelti bei padėti ant šildyti skirtų keptuvių prireikė net dešimties žmonių.
„Naudojame tik šviežius produktus, mūsų pačių keptą mėsą ir lavašus. Kaip ruošti kebabus mus išmokė iš Izraelio bei Turkijos kilę virėjai, į Kauną atvykę specialiai į „Liuks“ atidarymą“, – tvirtino gamyklėlės savininkė Jolita Linauskė.
Anot jos, gamyklėlėje bus galima pasimėgauti ne tik kebabais, bet ir angliškais pusryčiais, suši, lietiniais, picomis bei daugybe kitų greitai paruošiamų gardėsių.
J.Linauskė patikino – maistas ruošiamas tik klientui užsakius, o netoli Kauno pilies įsikūrusioje įstaigoje nėra nei pusgaminių, nei mikrobangų krosnelės.