Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balsas. Vaikai“ laidoje mestas iššūkis D.Montvydui: teko atkartoti eurovizinį suktuką ant rankos

Laida „Lietuvos balsas. Vaikai“, kaip visada, kupina netikėtumų. Štai šįkart scenoje pasirodė atlikėjas Donatas Montvydas, kuris turėjo atkartoti savo žymųjį suktuką ant rankos. Atlikėjui antrino ir projekto dalyvis.
Donatas Montvydas ir projekto dalyvis
Donatas Montvydas ir projekto dalyvis / LNK nuotr.

Šį sekmadienio vakarą LNK televizijos eteryje pasirodys spalvingas, ryškus ir didžiausių scenos profesionalų paruoštas „Lietuvos balsas. Vaikai“ pusfinalis. 15 dalyvių kovos dėl šešių vietų didžiajame finale. Kas ten pateks, paskutinį kartą projekte spręs tik projekto mokytojai – Donatas Montvydas, Mantas Jankavičius ir Monika Marija.

Vienu įspūdingiausių vakaro šou tapo dvylikamečio Mato pasirodymas scenoje. Jis – vienas iš dviejų dalyvių atstovaujantis vyriškiems balsams projekte, tad yra pasiruošęs kaip reikiant pakovoti dėl galimybės dainuoti didžiajame projekto finale, kuris bus filmuojamas jau šį trečiadienį.

LNK nuotr./„Lietuvos balsas. Vaikai“ dalyvis Matas
LNK nuotr./„Lietuvos balsas. Vaikai“ dalyvis Matas

Išskirtiniu judesiu scenoje dar aklosiose perklausose visą Lietuvą nustebinęs Matas, trikovų etape mokytojus ir žiūrovus pribloškė „vogue“ šokio elementais ir ypatingu lankstumu. Šį kartą jis pasiruošęs eiti dar toliau.

„Emocija, judesys, bendravimas su publika – šis dalyvis ypač jaučia sceną. Jis turi savitą judesio stilių ir nebijo drąsių šou sprendimų. Per pusfinalį jis parodys kai ką tikrai įsimintino. Donatas turėtų net išsižioti“, − apie Mato pasirodymą kalbėjo jo mokytoja Monika Marija.

Matas scenoje pasiryžo užtikrinti, kad ir po pusfinalio etapo jį būtų už ką prisiminti, ir nusprendė kūrinio metu pakartoti įžymųjį Donato Montvydo suktuką ant vienos rankos. Mokytojai ir publika liko sužavėti.

LNK nuotr./Donatas Montvydas ir projekto dalyvis Matas
LNK nuotr./Donatas Montvydas ir projekto dalyvis Matas

„Šį vakarą čia buvo ne šiaip pasirodymas. Tai buvo finalo nugalėtojo pasirodymas“, – po Mato šou kalbėjo Mantas Jankavičius, kuriam pritarė ir ant kojų stovinti publika arenoje.

„Jei rimtai, tai Mato pasirodymo metu aš pagalvojau, kiek man dar liko... Matai, aš net neturiu žodžių išreikšti savo susižavėjimui tam, ką tu padarei. Taip, kaip tu jautiesi scenoje, tai yra kažkas nepaprasto. Mes dažniausiai visiems sakom, kad ir tas žvaigždė ir anas žvaigždė, bet iš tiesų – jie visi ne žvaigždės, nes žvaigždė dabar stovi šioje scenoje“, − po pasirodymo kalbėjo Donatas Montvydas, kuriam netrukus vedėjas Rolandas Mackevičius metė iššūkį.

LNK nuotr./Donatas Montvydas ir projekto dalyvis Matas
LNK nuotr./Donatas Montvydas ir projekto dalyvis Matas

„Donatai, aš girdėjau, tu sakei, kad jau nebepadarai daug dalykų ant scenos. Ar suktukas į juos įeina? Ar reikia dvidešimties minučių apšilimo? Aš norėčiau tave pakviesti ant scenos ir patikrinti“, − iššūkį Donatui metė projekto vedėjas, kuris mokytojo paprašė kartu su dalyviu vienu metu atlikti įžymųjį akrobatinį triuką. Tačiau ar tai neapšilusiam Donatui Montvydui netapo per sudėtinga užduotimi?

Visa laida – šį vakarą, 19.30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas