Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balse“ – pašėlęs mokytojas, skaudžios istorijos ir Beno pažadas

Šį sekmadienį „Lietuvos balsas“ ir vėl bus kupinas staigmenų. Aklosios perklausos tęsiasi, o mokytojai vis išrankiau renkasi paskutiniuosius dalyvius, kurie užims vietas jų komandose. Tačiau dalyviai projekte stebina ne tik savo balsais, bet ir istorijomis.
Benas Aleksandravičius
Benas Aleksandravičius / LNK nuotr.

Scenoje pasirodys daugiau nei dešimtmetį teatre praleidęs ir tik vėliau mokytojo pašaukimą atradęs dalyvis Nikita, kurio noras mokytojauti nuvedė jį iki pačios Kinijos.

„Niekada nenorėjau būti mokytoju, nes mama mokytoja. Bet vieną dieną, pagalvojau kad reikia pabandyti. Juk mėgstu kalbėti skirtingomis kalbomis. Ir dabar galiu pasakyti, kad myliu savo darbą“, – laidoje apie savo patirtis mokant vaikus anglų kalbos pasakos charizmatiškasis mokytojas Nikita.

Vyrų gretas papildys ir kadaise jau visų pamiltas projekto veidas Evaldas, ketvirtame sezone pradėjęs savo muzikinę karjerą būtent „Lietuvos balso“ scenoje. Tuomet prieš daugelį metų, jo kelias muzikoje tapo tik pradžia, tačiau dabar, išsiilgęs scenos renginių vedėjas nori dar kartą pabandyti čia siekti karjeros ir tapti pavyzdžiu savo dviem dukroms.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ dalyvis
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ dalyvis

„Galvojau palaukti „Lietuvos balsas. Kartos“, nes auganti dukra parodo, kad tikrai nori būti scenoje. Bet neišlaukiau. Vis tiek atvažiuos mane palaikyti, pabus televizijoje, save vėliau pamatys. Noriu būti pavyzdžiu joms. Šeima – didžiausias mano turtas“, – sako Evaldas.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ dalyvis
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ dalyvis

Tuo tarpu po Evaldo pasirodymo su lietuviška daina „Gegužis“, Benas kaip visada negailės ir kritikos ir pagyrų. „Man labai patiko pasirodymas, bet reikėjo jį šiek tiek iškastruoti, kad jis dar labiau man patiktų. Maniera faina, kai labiau paspaustas balsas irgi faina, kai estrada atsiranda – nefainai. Tau reikia fainą repertuarą parinkti ir bus tada irgi faina. Jeigu ateisi į mano komandą, aš galiu pažadėt, kad tavęs tikrai nekastruosiu, bet pažadu padirbti su tavim ties tais momentais, kurių tau labai reikia“, – juokdamasis pažadą dalyviui duos Benas.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ dalyvė
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ dalyvė

Jautria istorija pasidalins ir dar metukų neturintį sūnų viena auginanti ir daug išgyvenusi Monika, kuriai tik gimęs vaikas sugebėjo prikelti užgniaužti išmoktus jausmus. „Nelengva buvo vaikystė, nes augau su seneliais. Mama išvažiavo dirbti į Ispaniją. Gaudavau iš senelių daug meilės ir visko ko reikėjo, tačiau ne mažai spaudimo buvo ir iš bendraamžių. Manau tai mane ir užgrūdino ir privertė siekti savo tikslų daug atkakliau. Antrame kurse močiutė pranešė, kad mama mirė. Tai mane stipriai sukrėtė. Buvo labai sunku. Bet aš nebijau nieko dabar. Jei ne vaikelis, nebūčiau savyje atradusi tokių vidinių resursų, kokius dabar turiu“, – laidoje pasakos Monika.

Tarp dalyvių – į projekto sceną sugrįš ir gerokai patobulėjusi „Lietuvos balsas. Vaikai“ projektą drebinusi dalyvė Aurėja, dešimtmetį Gyčio Paškevičiaus pritariamuoju vokalu buvusi Gerda, iš Anglijos dėl galimybės būti scenoje sugrįžusi Gintarė ir daugelis kitų įspūdingų balsų.

Lietuvos balsas“ – jau šį sekmadienio vakarą, 19:30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas