Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ finalo peržiūra – ant prekybos centro stogo

Sekmadienio vakarą ant „Ozo“ prekybos centro stogo įvyko „Lietuvos balso“ finalo peržiūra. Jos metu rodomi jau iš anksto nufilmuoti finalininkų pasirodymai, kuriuos iš automobilių stebėjo ne tik dalyviai bei mokytojai, tačiau ir gausus palaikančių bičiulių būrys.
„Lietuvos balso“ finalo peržiūra, Donatas Montvydas
„Lietuvos balso“ finalo peržiūra, Donatas Montvydas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Prieš pat „Lietuvos balso“ finalą projekto organizatoriai pakvietė visus norinčius finalo peržiūrą stebėti ant prekybos centro „Ozas“ stogo. Išskirtinį finalą buvo kviečiama stebėti iš automobilių, kuriuose jaukiai įsitaisę sėdėjo dvylika septintojo sezono finalistų, mokytojai ir artimiausi bičiuliai.

Susirinkusieji laikėsi saugaus atstumo, transliaciją stebėjo iš automobilių. Gausus žiūrovų būrys parodė, kad susirinkusieji nebijojo nei niūraus oro, nei pliaupiančio lietaus.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Finalo peržiūros akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Finalo peržiūros akimirka

„Taikomės prie šalyje esančios situacijos ir galimybės rengti gyvo garso koncertus su sąlyga, jei juos stebintieji liks savo automobiliuose. Džiaugiamės, kad turime galimybę bent tokiu būdu galingai užbaigti įspūdingą projekto sezoną, kurį lydėjo net trys sėkmingi projektai tapę visų Lietuvos šeimų sekmadienio tradicija. Vakaro kulminacija taps projekto sezono nugalėtojo apdovanojimas, kurį matyti galės tik susirinkę ant stogo. Po šios ceremonijas turėsime galimybę išgirsti ir nugalėtojo dainą“, − anksčiau sakė Gediminas Jaunius.

„Lietuvos balso“ finalas ant prekybos centro stogo:

Projekto organizatoriai taip pat paminėjo, kad pasirūpino ne tik transliacija. Pasirodo, laukia ir specialiai paruošti muzikiniai pasirodymai ir malonios staigmenos, kurios skirtos tik finalinio vakarėlio dalyviams. Anot organizatorių, tai bus unikali galimybė pasveikinti nugalėtoją ir pamatyti išsiilgtus scenos, televizijos žvaigždžių pasirodymus gyvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas