Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos televizijos sezono uždaryme Zitą Kelmickaitę sužavėjo „nuoga rūra“

Lietuvos televizija baigė sezoną, perduodama visuomenės dėmesį Lietuvos radijui, kuris bus oficialus 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato transliuotojas. Šia proga krepšinio aikštelėje prakaitą liejo mažiau ar daugiau žinomi veidai, o ant sirgalių suolelio savo komandą aktyviai palaikė serialo „Giminės“ aktoriai.
Zita Kelmickaitė
Lietuvos radijo ir televizijos veidai atšventė sezonų kaitą. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Žiūrovams gerai pažįstami LRT laidų vedėjai ir kūrėjai šiltą ketvirtadienio vakarą galėjo atsipalaiduoti – visi šio sezono darbai baigti, prasidėjo vasara ir tik po kelių mėnesių vėl reikės sukti galvą dėl naujų idėjų ir laidų pristatymo.

Krepšinio aikštelėje, Lietuvos radijo ir televizijos kieme, buvo kaip niekada karšta – čia visas jėgas atidavė ir prakaitą išlaistė keliolika komandų, tarp kurių buvo nemažai garsių veidų. Bene didžiausio palaikymo sulaukė serialo „Giminės po dvidešimties metų“ komandos žaidėjai – ant suolelio už juos sirgo ir nemažiau mokė, kaip reikia gerai žaisti, aktoriai Rimgaudas Karvelis, Petras Dimša, Ilona Balsytė, Lina Budzeikaitė, Robertas Aleksaitis ir kiti.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Lietuvos radijo ir televizijos veidai ataventė sezonų kaitą.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Lietuvos radijo ir televizijos veidai atšventė sezonų kaitą.

Tuo tarpu į krepšį šlapi iki paskutinio siūlelio bandė pataikyti serialo režisierius Saulius Vosylius, aktoriai Giedrius Arbačiauskas, Dalius Mertinas ir Tadas Montrimas, pasivadinę „Auksiniais kalakutais“. Deja, menininkams teko pripažinti varžovų pranašumą ir... atlaikyti komandos trenerio R.Karvelio kritiką.

„Taigi reikėjo daugiau mesti, nesivedžioti to kamuolio, nesimaivyti!“, – kaip tikras tradicinis lietuvis sirgalius R.Karvelis entuziastingai mokė savo kolegas, kurie kritiką sutiko plačiomis šypsenomis.

Tiesa, „Giminių“ serialo režisierius S.Vosylius kiek vėliau, per tritaškių mėtimo turnyrą, įrodė turįs taiklią ranką – už geriausiai pataikytus metimus jam atiteko pagrindinis prizas. Pasveikinti krepšinio aistruolių vėluodamas atskubėjo ir Europos vyrų krepšinio čempionato talismanas žavusis Amberis.

Po rungtynių žaidėjai galėjo nusiprausti šalia aikštelės specialiai įrengtoje skaidraus plastiko dušo kabinoje po atviru dangumi. Zitai Kelmickaitei, nuo kito ketvirtadienio kartu su kitais kolegomis vesiančiai naują vasarinę LTV laidą „Vasaros spalvos“, neprasprūdo pro akis ši dušo kabina, kurioje visi galėjo išvysti... nuogą vyrą.

Lietuvos krepšinio rinktinės mecenatas Antanas Guoga be skrupulų ar kompleksų aikštelėje išlietą prakaitą nusiprausė permatomoje dušo kabinoje.

„Mes tika matėme nuogą rūrą!“, – išėjusi pristatyti naujo vasaros projekto negalėjo atsigauti Z.Kelmickaitė. Netrukus ją kaip ir daugumą susirinkusių vandens pompa atvėsino ir jėgas sugrąžino padykęs aktorius P.Dimša. Regis, tokia žaisminga dvasia pasibaigęs LTV sezonas žada atsipalaidavusią ir aistringą vasarą tiek televizijos žiūrovams, tiek krepšinio sirgaliams.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Lietuvos radijo ir televizijos veidai ataventė sezonų kaitą.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Lietuvos radijo ir televizijos veidai atšventė sezonų kaitą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas