Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Lina ir Gretė apsikeitė gyvenimais: atvykusi į „pelenės“ namus „princesė“ net išsižiojo

Realybės šou „Pelenė princesė“ dalyvaujančios moterys kelioms dienoms susikeičia gyvenimais. Pelenės gali pasimėgauti miesto prabanga, o princesės turi progą susitepti baltas, švarias rankas. Naujausioje projekto dalyje kasdienybe apsikeitė Lina ir Gretė. Vieną moteris raumenis mankštino šokių salėje, o kita – su kastuvu šiltnamyje.

Pelenė Lina gyvena Švenčionyse ir savo laiką skiria kitiems – laisvalaikio moteriai beveik nebelieka, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Esu jautri asmenybė, geros širdies, viską imu giliai į širdį. Dirbu socialinį darbą su vaikais, kuriems reikalinga speciali priežiūra“, – pasakojo Lina.

LNK stopkadras/„Pelenė princesė“
LNK stopkadras/„Pelenė princesė“

Po darbo jos laukia šeima ir nemažai gyvūnų – visus juos reikia pamaitinti, paglostyti ir visais pasirūpinti.

Linos namuose sieną puošia užrašas, į kurį, anot jos, telpa tai, kas svarbiausia: „Mūsų gyvenimo istorija pati nuostabiausia, nes tai – meilė, namai ir šeima.“

Princesė Gretė kol kas namų šiluma mėgautis negali – ten vyksta remontas, tad moteris apsistojusi viešbutyje su puikia Vilniaus panorama. Daug labiau nei kapstytis purve, Gretei patinka vaikščioti kiek pakilus nuo žemės. Tiksliau – šokti. Ji yra šokių su aukštakulniais projekto vadovė.

„Mano projektas pritraukė labai daug merginų ir moterų, kurios pagaliau pabandė tai, ko anksčiau neišdrįso – šokti su aukštakulniais“, – džiaugėsi princesė.

LNK stopkadras/„Pelenė princesė“
LNK stopkadras/„Pelenė princesė“

Atvykusi į pelenės namus princesė net išsižiojo – pirmąkart, pamačiusi visus Linos auginamus šunis, antrąkart, pamačiusi lauko tualetą.

Jai teko supurenti šiltnamio žemę bei pasodinti joje sodinukus – kaime tai vienas atsakingiausių darbų.

Kol princesė stiprino raumenis su kastuvu, pelenė mėgavosi SPA procedūra – treniruokliu, ant kurio praleistos 10 minučių atstoja ilgą mankštą sporto salėje.

Pasimankštinus šiltnamyje, princesei teko pasirūpinti savo nakvynės šiluma – susikapoti malkų ir užsikurti krosnį. Nors iš pradžių kirviu mojuoti sekėsi puikiai, greitai prie miesto gyvenimo pratusios rankos susidūrė su tokia malka, kurios neįveikė.

Kol princesė bandė kirviu įveikti nepaklusnią malką, pelenė išbandė šokius su aukštakulniais. Tapti šokėja buvo viena iš Linos vaikystės svajonių, tačiau po vienos treniruotės paaiškėjo, kad viskas ne taip ir paprasta.

„Supratau, kad tai yra labai didelis darbas, reikalaujantis tiek daug jėgų ir pastangų“, – sakė pelenė.

Realybės šou „Pelenė Princesė“ – ketvirtadienį 20:30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius