Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Lipnių trynukų 7-asis gimtadienis Paryžiuje: svajonės išpildymas Disneilende, o grįžus – šeši tortai

Septintasis gimtadienis nuomonės formuotojų ir parduotuvių „Simitri“ įkūrėjų Simonos ir Mindaugo Lipnių trynukams Emilijai, Patricijai ir Herkui buvo ypatingas. Tikrąją gimtadienio dieną žvakutes nuo torto pūtė Paryžiuje, o su didele draugų kompanija atšventė sostinės Vingio parke.

Simona ir Mindaugas šiais metais išpildė vaikų svajonę pamatyti Paryžiaus Disneilendą. Kelias dienas visi kartu mėgavosi atrakcionais legendiniame pramogų parke, o sugrįžę į Vilnių ruošėsi gimtadienio šėlionėms su draugais.

Asmeninio albumo nuotr./Simona ir Mindaugas Lipniai su trynukais Paryžiuje
Asmeninio albumo nuotr./Simona ir Mindaugas Lipniai su trynukais Paryžiuje

Lipniai pripažįsta, kad rasti įdomesnę vietą, kur galėtų sutalpinti visus trynukų draugus ir artimiausius gimines – nelengva užduotis. Vaikai jau nebe mažiukai, todėl įprasti žaidimų kambariai tiek džiaugsmo nebeteikia: norėjosi erdvės, kur su gausiu būriu atėjusių pasveikinti draugų, galėtų kaip reikiant išsidūkti. Vingio parke esanti kavinė ir jos prieigos tėvams pasirodė puikia vieta, kurioje galėtų įgyvendinti sumanymą gimtadienio šventę surengti trimis skirtingomis tematikomis.

 Rasos Mikėnės nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių trynukų 7-asis gimtadienis
Rasos Mikėnės nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių trynukų 7-asis gimtadienis

„Vaikai žavisi skirtingais animacinių serialų ar filmų herojais. Herkui patinka serialas „Kalmaro žaidimas“, Patricija akių neatitraukia nuo „Lilo ir Stičas“ personažo Stičo, o Emilija ne pirmi metai yra ištikima lėlei Barbei. Dekoratoriai pranoko lūkesčius – vaikai negalėjo atsidžiaugti papuošimais su jų mėgstamais herojais. Fotosienelė atrodė stebuklingai gražiai! Šventėje dalyvavę trys animatoriai neleido nuobodžiauti nė vienam susirinkusiam: smagių žaidimų ir užduočių buvo per akis“, – pasakojo Simona. Tortų skaičius šiais metais irgi buvo įspūdingas – net šeši! Kiekvienam sukaktuvininkui teko po du: vienas buvo įprastas, o kitas – vadinamasis boom tortas: kuomet trenkus į jį plaktuku, šokolado masė suskyla ir iš torto vidaus pabyra guminukai.

 Rasos Mikėnės nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių trynukų 7-asis gimtadienis
Rasos Mikėnės nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių trynukų 7-asis gimtadienis

Pernai trynukų gimtadienio šventės dalyviai metėsi bendrai dovanai – dviračiams. Šįmet arti šimto susirinkusių svečių dovanojo tai, kas jų manymu Patricijai, Emilijai ir Herkui galėtų patikti labiausiai. Vaikai nustebo, kad iš milžiniško kalno dovanų, tik dvi buvo vienodos.

„Ir vaikiškos kosmetikos, papuošalų, „Lego“ konstruktorių, „Minecraft“ kompiuterinio žaidimų atributikos – ko tik vaikai negavo! Nors trynukai džiaugėsi visomis dovanomis, labiausiai šypsenas kėlė atvykę draugai. Gimtadieniai gamtoje – patys geriausi. Džiugu, kad oras šįmet buvo puikus, nes ankstesniais metais yra pasitaikę ir labai lietingų dienų. Visi laimingi, ir jau nekantriai laukia kitų metų linksmybių.“

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius