Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liveta Kazlauskienė pirmą kartą gyvenime ryžosi injekcijoms: „Norėjosi išlaikyti grožį“

Anksčiau adatų bijojusi dainininkė Liveta Kazlauskienė vis dėlto nusprendė imtis permainų – pasiryžo botulino toksino injekcijai. Moteris teigia supratusi, kad su amžiumi sunkiai pakovosi, todėl panoro bent kuriam laikui susigrąžinti jaunatviškesnę išvaizdą. Dabar Liveta tikina kur kas labiau pasitikinti savimi.
Liveta Kazlauskienė, Vygintas Kaikaris
Liveta Kazlauskienė, Vygintas Kaikaris / Asmeninio albumo nuotr.

Liveta 15min pasakojo visą gyvenimą bijojusi adatų ir gydytojų, todėl apie tai, kad kažkada ryšis injekcijoms, niekada gyvenime net minties neturėjo. Anksčiau grožį atlikėja puoselėdavo tik natūraliomis priemonėmis.

„Pavasarį prisispausdavau beržų sulos, ji priduoda daug grožio, suteikia odai švytėjimo. Taip pat darydavausi agurkų, pasukų ar kefyro kaukes, skirtas pamaitinti odą. Liaudyje daug visokių gerų dalykų, kuriuos galima išnaudoti“, – patarimais pasidalijo L.Kazlauskienė.

Tačiau vieną dieną moteris suprato, kad tai nebepadeda, ir su amžiumi taip paprastai nepakovosi, nes raukšlės tik gilėja. Todėl, kaip pati sako, pribrendo reikalas ryžtis kažkam kitam, tad ir kreipėsi į „Fi clinica“ specialistą Vygintą Kaikarį.

„Norėjosi išlaikyti grožį, pasinaudoti galimybe išlikti bent kiek jaunesnei. Mano viešas darbas tai įpareigoja – turiu būti televizijoje, prieš žmones visada atrodyti pasitempusi, dalyvauti fotosesijose. Tai kad fotografams reikėtų mažiau retušuoti nuotraukas, ir nusprendžiau pasigražinti, bei gailiuosi, kad anksčiau to nesugalvojau“, – apie pokyčių priežastis 15min pasakojo L.Kazlauskienė.

Asmeninio albumo nuotr./Liveta Kazlauskienė ir Vygintas Kaikaris
Asmeninio albumo nuotr./Liveta Kazlauskienė ir Vygintas Kaikaris

Liveta patikino taip ilgai laukusi, nes tiesiog bijojo, bet dabar džiaugiasi adatų baimę įveikusi. Anot atlikėjos, procedūra pasirodė esanti visiškai paprasta ir neskausminga. Už tai, kad pagaliau ryžosi botulino injekcijai, L.Kazlauskienė dėkinga ir Kristinai Kaikarienei – ji ją įkvėpė, padrąsino ir paskatino.

„Kristina yra labai graži, žavinga, charizmatiška, aš seniai ja žaviuosi – jos pasitempimu, jaunatviškumu. Ji tokia lekianti, skraidanti. Kristina man visą laiką buvo tas šviesuliukas, tarp Kauno moterų man ji yra numeris vienas“, – gerų žodžių nepagailėjo L.Kazlauskienė.

Dabar Liveta džiaugiasi puikiais procedūros rezultatais dar ir dėl to, kad jie savotiškai padeda kovoti su tam tikrais nusistatymais. Pasirodo, moteris niekada nemėgo fotografuotis, o pastaruoju metu ėmė vis labiau kompleksuoti dėl išvaizdos.

„Nesijaučiu esanti labai fotogeniška, telegeniška. Būna žmonių, kurie iš veido apskritai yra tobuli, atrodo gražiai iš visų pusių, tad yra patenkinti savimi, bet aš taip nesijaučiau, niekada gyvenime jokia gražuole savęs nelaikiau“, – atviravo L.Kazlauskienė.

Asmeninio albumo nuotr./Liveta Kazlauskienė ir Vygintas Kaikaris
Asmeninio albumo nuotr./Liveta Kazlauskienė ir Vygintas Kaikaris

Į L.Kazlauskienę po pokyčių kreipėsi ne viena moteris. Tiesa, gyrė ne visos – kai kurios klausė, kam to reikėjo, nes botulino toksinas neva sukelia pavojingas ligas. Tačiau, anot Livetos, tai netiesa, nes jis naudojamas jau gana seniai ir yra patikrintas. Žinoma, pasidalijusi permainomis ji sulaukė ir nemažai palaikymo. Vis dėlto Liveta pabrėžė, kad vyrui Petrui ji graži visokia – ir po procedūros, ir iki jos.

„Jis man visada sakydavo, kad patinku tokia, kokia esu, kad galiu nieko nedaryti ir vis tiek mane mylės. Bet aš, kaip ir kiekviena moteris, žiūriu į kitas ir matau, kur galima pasitempti, – nusijuokė L.Kazlauskienė. – Dievo rūstinti nenoriu, tai ypatingai išvaizdos ir nekeičiau, bet dėl to, kad truputėlį pasitobulinau, jog tos raukšlelės kiekvieną kartą ruošiantis koncertams akių nedraskytų, jaučiuosi kur kas geriau.“

Kalbėdama apie grožį, Liveta tvirtino, kad svarbu suvokti, jog jis daugiausia priklauso nuo genetikos. „Turiu tokių bendraamžių, kur tiesiog sunku patikėti, kad joms tiek pat metų“, – teigė L.Kazlauskienė.

Vis dėlto Liveta pridūrė nesuprantanti, kodėl tokių procedūrų, kuriai ryžosi ji, užsimano jaunos merginos: „Neįsivaizduoju, kam reikia leistis botulino toksiną merginai, pas kurią nematyti nė vienos raukšlės. Pradedu galvoti – gal jos taip konkuruoja su mumis, pusamžėmis moterimis?“

Ar ateityje Liveta ketina imtis naujų grožio procedūrų? Ji pripažino, kad injekcija, kuri buvo suleista, bus veiksminga tik apie pusę metų, o ar vėliau ją kartos, ji dar nėra apsisprendusi. Tačiau moteris prasitarė, kad ateityje jai neišvengiama plastinė operacija, mat po vaikystėje patirtos autoavarijos ant voko yra susiformavęs randas.

Asmeninio albumo nuotr./Liveta Kazlauskienė
Asmeninio albumo nuotr./Liveta Kazlauskienė

„Jis trukdo vizažistams – norėdami mane pagražinti dėl to rando jie visada užtrunka ilgiau. Pavyzdžiui, atsisėdu prieš kokį filmavimą ir man vis primena, klausia, kada nueisiu pas specialistus susitvarkyti“, – apgailestavo L.Kazlauskienė.

Dėl šios problemos Liveta jau konsultavosi ir su plastikos chirurgu. Tiesa, jis patarė kol kas palaukti, kol sulig amžiumi nusileis vokai, ir tik tuomet darytis operaciją, kitu atveju tektų daryti du pjūvius.

Prakalbus apie plastines operacijas, L.Kazlauskienė teigė, kad pasisako už jas tik tuo atveju, jei jos yra būtinos – pavyzdžiui, po avarijos ar ligos. „Bet kada žmonės tampa plastinių chirurgų aukomis, įgauna sportinį interesą ir nebesuvokia, ką daro, truputėlį pykstu ir ant tų medikų, kuriems rūpi tik pinigai, o ne pacientų sveikata ir sąmoningumas, ir jie nepaprotina“, – pridūrė Liveta.

Pati L.Kazlauskienė patikino visada buvusi optimistė, niekada nenuleidžianti rankų, todėl ir dabar nori būti užkrečiančiu pavyzdžiu kitoms moterims. Joms, jei tik jaučia būtinybę, L.Kazlauskienė pataria taip pat nebijoti ir imtis permainų.

„Nedvejokit, moterytės, žiūrėkit, mylėkit save. Jei pačios save mylėsite, tai ir vyrams patiksite. Pavyzdžiui, Petrui patinka, kad aš prisižiūriu, einu su jaunimu, stengiuosi žengti koja į koją su šiuo laikmečiu ir negalvoti, kad niekas nebepadės. Man padėjo ir jeigu norite, kad ir jums padėtų, pradėkite nuo savęs, – patarimais dalijosi Liveta. – Eikit, pasidarykite, ten ne kaži kas kainuoja, ir galų gale pačios geriau jausitės, norėsis dar labiau pasigražinti, pasitempti, atsiras energijos antplūdis kažką daryti.“

Livetos teigimu, pasirūpinus savo išvaizda atsiranda didesnis pasitikėjimas savimi, noras į viską žiūrėti pozityviau. Tai ypač svarbu rudenį, kai niūri nuotaika paveikia daugelį žmonių.

„Kai matai savyje tik trūkumus, nieko gero nebus, o štai aš šiandien prisipirkau visokių gražių dekoratyvinių dirbtinių gėlių, darysiu puokštę. Mane užkūrė visi šie dalykai, norisi kurti grožį, puošti namus. Pabandžiau vieną, kitą, trečią puokštę, jas padovanojau pažįstamiems gimtadienio proga, dabar mane skatina daryti ir toliau“, – naują hobį, kurį išprovokavo atsiradęs didesnis pozityvumas, atskleidė L.Kazlauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant