Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Livija Gradauskienė pirmą kartą atvėrė mylimos sodybos duris: nustebino 16-metis sūnus Andrius

Daug metų televizijos ir radijo eteryje dirbanti Livija Gradauskienė mielai įvairiomis temomis bendrauja su žurnalistais ir laidų kūrėjais, tiesa, nė vienam kolegai nėra pavykę įsiprašyti pas Gradauskus į namus. Tačiau ši vasara Livijos gyvenime ypatinga – ji nusprendė pagaliau atverti savo mylimos sodybos duris.
Livija Gradauskienė su sūnumi Andriumi
Livija Gradauskienė su sūnumi Andriumi / M.Rudzinsko nuotr.

Mylimoje sodyboje Livija Gradauskienė ėmėsi kurti naują laidą „Duona ir žaidimai“. Svarbią užduotį ji patikėjo savo 16-mečiam sūnui Andriui.

Baltoje verandoje, kurią puošia ryškios prinokusių vynuogių kekės, nuotaikingam porų žaidimui prie didelio stalo Livija kviečia mylimus savo draugus. Pramogų pasaulio atstovai, aktoriai, dainininkai, rašytojai, muzikantai – Lrt.lt laidoje svečiuojasi tie, kurie per ilgus darbo eteryje metus tapo gerais Livijos bičiuliais.

M.Rudzinsko nuotr./Livija Gradauskienė atvėrė savo sodybos duris
M.Rudzinsko nuotr./Livija Gradauskienė atvėrė savo sodybos duris

„Negaliu atsidžiaugti tais nuostabiais verandos pokalbiais ir ten bangavusiomis emocijomis – buvo ir skardaus juoko, ir jautrių ašarų, ir mielų vaikystės prisiminimų, ir rimtų ateities planų. O ypač smagu, kad mano ilgus metus pajūryje rinkti širdelės formos akmenukai keliavo iš rankų į rankas, pavertę šiuos pokalbius žaidimu“, – pasakoja Livija.

Žinomi vedėjos bičiuliai azartiškai įsisuko į porų žaidimą, kur Livija pirmiausia kiekvienam atskirai užduodavo asmeninius klausimus apie antrąją pusę. Vėliau paaiškėdavo, kaip gerai jie pažįsta vienas kitą, ir kuriose srityse žinias dar reikėtų pastiprinti, rašoma Lrt pranešime spaudai.

Širdelių akmenukai tapo balais, kuriuos surinkti buvo svarbu ne tik dėl skaičiaus. Daugiausia teisingų atsakymų pateikusio pašnekovo laukė gurmaniškos vaišės, o pralaimėjusio – indų plovimas lauke prie upės.

M.Rudzinsko nuotr./Livija Gradauskienė su sūnumi Andriumi
M.Rudzinsko nuotr./Livija Gradauskienė su sūnumi Andriumi

„Aš rūpinuosi svečiais ir nesiruošiu gaminti, – juokiasi Livija. – Ir ne tik dėl to, jog nemėgstu šios veiklos, bet ir todėl, kad tuo meistriškai užsiima mūsų 16-metis sūnus Andrius. Tai ne mano vienos nuomonė – jo kulinarinis talentas sužavėjo „Beatos virtuvės“ žiūrovus, todėl noriu, jog sūnaus aistra ir žinios taptų įkvėpimu kitiems jaunuoliams improvizuoti virtuvėje, o mamoms ir tėčiams atsipūsti su svečiais.“

Livijos Gradauskienės sodyboje filmuotoje laidoje „Duona ir žaidimai“ svečiavosi Marijonas Mikutavičius ir Martynas Starkus, Jeronimas Milius ir Karina Krysko, Modestas Pitrėnas ir Ieva Prudnikovaitė, Vytaras Radzevičius ir Laisvė Radzevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas