Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

M-1 duetas nestabdo: transliacija iš Koliziejaus, Vatikano ir „selfie“ su graikėmis

Daugiau nei 3 tūkstančius kilometrų senu „trantu“ įveikę M-1 laidų vedėjai pasiekė Romą ir Vatikaną. Tomą Jazdauską ir Arnoldą Eisimantą į Italiją atvežęs „Fiatas“ nukeliavo ant tralo, o M-1 laidų vedėjai paskutines dvi laidas tiesiogiai transliavo nuo Koliziejaus ir Šv. Petro bazilikos.
Arnoldas Eisimantas ir Tomas Jazdauskas
Arnoldas Eisimantas ir Tomas Jazdauskas / Asmeninio albumo nuotr.

Būtent čia buvo atvežtos Lietuvos vyrų nuodėmės, o viena jų savo šeimininkui atnešė solidų prizą.

„Beveik mėnesį rinkome Lietuvos vyrų nuodėmes. Kokių tik nebuvo: nuo šlapinimosi į Baltijos jūrą iki netyčia tinklinio kamuoliu žmonai sulaužytos nosies, nuo artimų žmonių dovanų perdovanojimo kitiems artimiesiems iki žmonos draugės grabaliojimo kubile ir taip toliau. Neabejojame, kad pabuvojusios Vatikane, priartėjusios prie popiežiaus, visos jos buvo išpirktos“, – juokėsi Arnoldas.

Aštuntoji M-1 vyrų ekspedicijos diena. Transliacija nuo Koliziejaus:

Paskutinėje nacionalinės vyrų dienos projekto transliacijoje itališkais kostiumais pasipuošę Tomas ir Arnoldas traukė Vatikano turisčių dėmesį.

„Tiesioginio eterio metu prie mūsų priėjo dvi graikės, sugebėjome ir žaidimą žaisti su klausytojais iš Lietuvos, ir selfie pasidaryti. Buvo linksma, to dar nebuvome patyrę. Kaip ir tiesioginio eterio iš Vatikano ar su Koliziejaus už nugaros“, – kikeno Tomas.

Su paskutine transliacija baigėsi ir M-1 vyrų nuotykiai. Ketvirtadienį transliavę iš Vatikano, penktadienį Arnas ir Tomas su klausytojais bendraus iš studijos Vilniuje. Duetas į Lietuvą suplanavo grįžti lėktuvu. Tiesa, vyrai negailėjo gražių žodžių juos į Italiją atvežusiam „Fiatui“.

Asmeninio albumo nuotr./Arnoldas Eisimantas ir Tomas Jazdauskas
Asmeninio albumo nuotr./Arnoldas Eisimantas ir Tomas Jazdauskas

„Senas klipata, atrodo įtartinai, bet mus tris, įskaitant operatorių, į Romą atvežė be jokių kaprizų ir dar pigiai. Nuvažiavome daugiau nei tris tūkstančius kilometrų: suvalgė puspenkto bako benzino, rijo vos po 4 litrus šimtui kilometrų. Mašiniuką tralu išsiuntėme į Lietuvą, grąžinsime jį teisėtam savininkui, bet grįžę namo abu ieškosime kažko panašaus“, – konstatavo A. Eisimantas.

Šeštoji M-1 vyrų ekspedicijos diena. Transliacija įsibridus itališkon jūron:

Iš Vilniaus į Italiją M-1 duetas pajudėjo gegužės 22 dieną. Per devynias dienas Tomas ir Arnas M-1 nuvežė į Lenkiją, Čekiją, Austriją ir Italiją, transliavo iš karietos Vienoje, iš gondolos Venecijoje, iš paplūdimio Genujoje, nuo Koliziejaus Romoje ir iš Vatikano.

M-1 vyrų nuotykius pakeliui į Italiją pamatykite užsukę į M-1 socialinius tinklus ir Youtube kanalą. Priminsime, kad tai antra šios radijo stoties ekspedicija. Praėjusiais metais vyrų dienos proga duetas važiavo ir transliavo aplink Baltijos jūrą.

Arnas ir Tomas Jaz tiesiogiai – šiokiadieniais nuo 16 iki 19 val. per radijo stotį M-1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius