Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 08 08

M.Govedaitė apie filmą „Kulkų ekspresas“: kodėl Bradas Pittas toks žavingas?

Nesinori to garsiai įvardyti, tačiau šių metų vasara jau gerokai pasistūmėjo link artėjančio rudens, o tai reiškia, kad po truputį galime skaičiuoti vasarinį kino filmų derlių.
Bradas Pittas
Bradas Pittas / CLINIC 212 nuotr.

Faktai kalba patys už save – vienareikšmis šios vasaros čempionas yra aktorius Tomas Cruise‘as ir jo prodiusuotas aviacinis šedevras „Asas Maverikas“, praėjusį savaitgalį Amerikos visų laikų pelningiausių filmų sąraše aplenkęs legendinį „Titaniką“ ir užsitarnavęs garbingą septintą vietą. Tikrai taip, tai yra septintas sėkmingiausias visų laikų filmas Jungtinėse Valstijose.

Ir tai tikrai dar ne galutinė jo pozicija.

Rimčiausias šių metų blokbasteris yra ir pats pelningiausias visų laikų šimtametės kino studijos „Paramount“ filmas, o ir karjeros vaidmuo aktoriui Tomui Cruise‘ui.

CLINIC 212 nuotr. /Bradas Pittas ir Sandra Bullock
CLINIC 212 nuotr. /Bradas Pittas ir Sandra Bullock

Žinant šiuos faktus, būsimų didžiųjų premjerų ir jų prodiuserių šiais metais laukia rimtas iššūkis – kaip sėkmingai startuoti su kino projektu ir kokius marketingo triukus atlikti norint atimti bent dalį žiniasklaidos dėmesio iš čempiono „Aso Maveriko“. Matyt, reikia į žaidimą mesti visus turimus kozirius.

Tą bandė padaryti ir praėjusio savaitgalio didžioji kino premjera, veiksmo filmas „Kulkų ekspresas“, turėjęs savąjį kozirį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas