Tiesiogiai

Turime nebaigtų reikalų! 9 valandos apie ateities Lietuvą!Turime nebaigtų reikalų! 9 valandos apie ateities Lietuvą!

M.Govedaitė apie serialo „Seksas ir miestas“ tęsinį: ar jūs masturbuojatės?

Patikėkite, tikrai žinau, kaip erzina skambios tekstų antraštės. Ypatingai tos garsiai rėkiančios ir seksualinio pobūdžio. Bet šiame tekste aptarsime JAV televizijos serialą, kuris jau 20 metų provokuoja visą platųjį pasaulį atvirai nagrinėjamomis sekso temomis. Jei esate šio serialo gerbėjas – klausimai apie masturbaciją, geriant rytinę kavą, jums yra tik dar vienas eilinis trečiadienis.
Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ir Kristin Davis filme „Seksas ir miestas 2“
Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ir Kristin Davis filme „Seksas ir miestas 2“ / Kadras iš filmo

Prasidėjęs 1998 metais, JAV kabelinės televizijos platformoje HBO, serialas „Seksas ir miestas“ buvo šviežias ir aštrus komedijinės dramos gūsis. Niekas iki tol taip atvirai bei tiesmukai serialuose nešnekėjo apie seksą ir santykius.

Keturios 30-metį perkopusios herojės, gyvenančios Niujorke, atvirai ir sarkastiškai plepėdavo apie savo bei kitų žmonių seksualinius nuotykius. Šeši televiziniai sezonai ir šis kultinis serialas užsiaugino milijoninę gerbėjų minią visame pasaulyje.

Vida Press nuotr./Sarah Jessica Parker
Vida Press nuotr./Sarah Jessica Parker

Serialui pasibaigus, prodiuseriai nenorėjo paleisti gerai besipurtančio auksinio avinėlio ir gerbėjams dovanojo dar du pilno metro kino filmus (šioje vietoje jūsų mintyse turėtų nuskambėti kasos aparato skleidžiamas ka-ching garsas, simbolizuojantis pinigų priėmimą).

Ir štai, praėjus dešimtmečiui po paskutinio filmo, ketvirtadienį Niujorke įvyko ilgai laukta „Sekso ir miesto“ tęsinio „Ir štai kaip...“ (angl. „And just like that...“) premjera. Ištikimiausi serialo gerbėjai (turiu prisipažinti, tame tarpe ir aš) gali vėl džiaugtis kultiniais ekrano herojais bei jų prabangiais gyvenimais niekada nemiegančiame mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas