Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Kavaliauskas pasidalijo jautriais prisiminimais apie tėtį: atskleidė paskutinį išpildytą jo norą

Dainininkas Martynas Kavaliauskas ryškiausia žvaigžde Lietuvos muzikos padangėje šviečia jau daugelį metų. Tačiau ar tikrai esate įsitikinę, kad apie jį žinote viską? Laidoje „Gero vakaro šou“ žiūrovų laukia itin atviras Martyno interviu. Nuo keisčiausių koncertų ar įsikūnijimų į kitas scenos žvaigždes iki paskutinės tėčio svajonės išpildymo ir santykių su žmona – dainininkas prabils apie tai, ko dar niekuomet nėra pasakojęs.
Kęstutis Kavaliauskas, Martynas Kavaliauskas
Kęstutis Kavaliauskas, Martynas Kavaliauskas / BNS ir asmeninio albumo nuotr.

Martynas laidoje neslėpė – atlikėjų darbas iš tiesų yra labai kontrastingas ir dovanojantis visą puokštę išgyvenimų: nuo meilės iki chaoso. O ypatingai pastarojo netrūksta tuomet, kai tenka surengti daugiau koncertų, nei mėnesyje yra dienų.

Tačiau svarbiausia, kad kai kurie koncertai M.Kavaliausko atmintyje išliks amžiams. Pavyzdžiui toks, kurio metu ne visi Martyno klausytojai vilkėjo drabužiais...

„Atvažiavome kažkur 2 valandą nakties. Stovi mūsų instrumentai, įeiname į salę, o ten – ne salė, o priešpirtis, ir žmonės stovi su rankšluosčiais. Mes – pasipuošę, gražūs, o koncerto metu kažkas jau buvo ir be rankšluosčių… Tai buvo vienas linksmesnių mūsų koncertų“, – prisiminė M.Kavaliauskas.

Kitą kartą Martynui su grupe teko koncertuoti tokiame renginyje, kuriame buvo blokuojamas telefono ryšys. „Tąkart buvome lydimi net į tualetą. O kai į sceną eidamas mūsų būgnininkas nešėsi savo kuprinę, jo vos nepaguldė apsauga – neva, gal nešasi bombą?!“ – pasakojo jis.

Shot by Andrius ir Mockus Photo nuotr./Martyno Kavaliausko koncertas Palangoje
Shot by Andrius ir Mockus Photo nuotr./Martyno Kavaliausko koncertas Palangoje

Taip pat Martynas laidoje prabilo ir apie savo karjerą bei pirmąjį kartą, kuomet pasirodė televizijoje. Daugelis nustebs, tačiau tai nė kiek nebuvo susiję su muzika!

Laidoje bus paliestos ir kur kas jautresnės temos. M.Kavaliauskas papasakojo apie gražiausius savo prisiminus su tėčiu ir paskutinę išpildytą jo svajonę.

„Mano tėtis šiais metais mus paliko. Taip atsitiko, kad dar praėjusiais metais mes jo paklausėme, kur jis norėtų nukeliauti, ką pamatyti? Jis be proto mylėjo Italiją ir, kai kartą vakarieniavome, apie tai užsiminė. Mes nupirkome bilietus ir išvažiavome ten 10 dienų“, – atskleidė M.Kavaliauskas, o šį jo pasakojimą palydėjo itališka daina, kurią jis uždainavo kartu su Gian Luca Demarco.

TV3 nuotr./Martynas Kavaliauskas laidoje „Gero vakaro šou“
TV3 nuotr./Martynas Kavaliauskas laidoje „Gero vakaro šou“

Vieną svarbiausių rolių Martyno gyvenime vaidina žmona Rusnė, su kuria jiedu susipažino dar mokykloje, ir jau nuo tada tapo neišskiriami. Tačiau daugelis nustebs išgirdę, kad anksčiau jie kartu net dainuodavo!

„Mes turėdavome tokią romantišką dainą. Vėliau ji man pasakė, kad būtent su šia daina ji mane ir pamatė – pasirodo, kad muzikos kabinete tąkart dainavau būtent šią dainą“, – pasakojo Martynas.

Tiesa, pokalbis su M. Kavaliausku šio vakaro laidoje nebus vienintelis. Taip pat žiūrovai išgirs interviu ir su vienu iš garsiausių šių dienų komikų Viktoru Balykovu.

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito