Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M.Mikutavičius prabilo apie vestuvių planus: įvardijo galimą šventės vedėją

Neseniai su mylimąja Ieva Daugirdaite susižadėjęs Marijonas Mikutavičius ruošiasi vestuvėms ir nors teigia, kad be šventės vedėjo galėtų apsieiti, tam atvejui, jei visgi jo prireiktų, jau turi numatęs variantą.
Marijonas Mikutavičius ir Ieva Daugirdaitė
Marijonas Mikutavičius ir Ieva Daugirdaitė / 15min nuotr.

Marijonas Mikutavičius – ne tik dainininkas, „X faktoriaus“ teisėjas bei žaidimo „galvOK“ kapitonas, bet ir žmogus, kurį ne vienas mini kaip garsenybę, į kurią norisi lygiuotis. Neretai žinomas vyras yra giriamas dėl savo gilią prasmę turinčių kūrinių bei puikaus sąmojo, o dar kiek anksčiau jam klijuota ir svajonių jaunikio etiketė.

Vis dėlto jau kurį laiką M.Mikutavičius – mylintis ir mylimas tėtis, auginantis sūnų kartu su žavingąja dizainere Ieva Daugirdaite. Apsilankęs trečiadienį 19:30 val. pasirodysiančioje TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ žinomas vyras prabilo ir apie kitus ateityje jų laukiančius svarbius gyvenimo etapus. Tiesa, kaip rašoma televizijos pranešime spaudai, šįkart laida buvo kaip niekad šmaikšti – žiūrovams patiems teko atsirinkti, kur Marijonas ir Justinas Jankevičius juokauja, o kur sako tiesą…

TV3 nuotr./Marijonas Mikutavičius
TV3 nuotr./Marijonas Mikutavičius

Ne visi žino, tačiau savo koncertų metu M.Mikutavičius kartais pasisiūlo sutuokti įsimylėjusias poras. Kartą tokių vestuvių liudininku tapo ir laidos vedėjas J.Jankevičius. Visgi, kad ir kaip to prašė, Marijonas tokioms tuoktuvėms pasirinko kitą porą…

Tema apie vestuves pasidalinti pripažinimu privertė ir patį Marijoną. „Aš dar nesusituokęs, bet mes ketiname“, – šypsojosi jis.

Vasarą su I.Daugirdaite susižadėjęs M.Mikutavičius atskleidė, kad nors daugelis šiai savo šventei itin atsakingai renkasi vakaro vedėjus, jo paties svajonių tuoktuvėse pastarojo galėtų nė nebūti.

„Visą laiką galvoju, kad vestuvėms vedėjų nereikia“, – sakė jis, tačiau vėliau nusileido J.Jankevičiui sakydamas, kad jei nuomonę pakeistų, šį vaidmenį atliekant norėtų matyti tik Justiną.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Marijonas Mikutavičius, Ieva Daugirdaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Marijonas Mikutavičius, Ieva Daugirdaitė

Taip laidos vedėjui gimė geniali idėja – jis galėtų Marijono vestuves vesti, o pastarasis, mainais už tai surengti koncertinį pasirodymą Justino šventėje. Dainininkas iškart pasiteiravo, kada tuomet ketina vesti Justinas? Tačiau vietoje atsako, sulaukė tik šmaikštaus pokšto: „O koks tau skirtumas? Kada darysiu, tada ir dainuosi, gražuoli.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas