Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

M.Vžesniauskaitė neleido milijardieriui J.Caudwellui užsakyti prabangaus viešbučio: pasakė, kodėl

Milijardierius Johnas Caudwellas prisipažino, kad vasaros atostogas praleis kaip paprastas žmogus. Pasirodo, jo mylimoji – lietuvė olimpietė Modesta Vžesniauskaitė – atsisakė apsistoti prabangiame būste.
Johnas Caudwellas, Modesta Vžesniauskaitė
Johnas Caudwellas, Modesta Vžesniauskaitė / Vida Press nuotr.

Johnas Caudwellas susikrovė turtus sukūręs sparčiai populiarėjantį mobiliųjų telefonų verslą ir jis tikrai gali sau leisti gyventi prabangiai, tačiau Modesta Vžesniauskaitė, su kuria jis gyvena ir augina vaikus, nėra linkusi taškytis pinigais.

Kaip rašoma „The Sun“, buvęs jau nebeegzistuojančio mažmeninės prekybos tinklo „Phones 4u“ vadovas prisipažino, kad jo mėnesio trukmės vasaros atostogų viešbutyje kaina už vieną naktį atsieis vos 90 svarų (apie 106 eurai).

71-erių metų vyras teigia, kad jo grynasis turtas, „Forbes“ duomenimis, siekia 2,6 mlrd. svarų sterlingų, tačiau mylimoji Modesta šįkart paprieštaravo tam, kad jie keliaudami dviračiais apsistotų prabangiame viešbutyje.

Vietoj to, Modesta užsakė jiems paprastesnį būstą Alpių kalnuose. ​

Vida Press nuotr./Johnas Caudwellas, Modesta Vžesniauskaitė
Vida Press nuotr./Johnas Caudwellas, Modesta Vžesniauskaitė

​40-metė Modesta, kuri yra dviejų Johno vaikų motina, sakė, kad negerai kiekviena proga demonstruoti prabangą.

Turtinga pora taip pat prisipažino, kad šios kelionės tikslas – išvengti persivalgymo, nes jie nusprendė šias atostogas leisti Prancūzijos Alpėse važiuodami dviračiais ir priekaboje tempdami du vaikus. Nors Johnas ir Modesta tikrai galėjo sau leisti per atostogas vykti į bet kurį prabangų pasaulio kurortą.

Modesta neseniai laikraščiui „The Times“ atskleidė atostogų planus: „Mes mėnesį praleisime važinėdami dviračiais po Prancūzijos Alpes... vilkdami du vaikus priekaboje. Gera likti ant žemės.“

Paskaičiuota, kad J.Caudwellas už turimus pinigus galėtų sau leisti apsistoti Alpėse beveik 29 mln. naktų.

2022 m. vyras yra prisipažinęs, kad jam materialūs dalykai nėra svarbūs.

„Jei nuėjęs į restoraną užsisakyčiau vyno butelį 200 svarų sterlingų, man plyštų širdis.“

LNK nuotr./Modesta Vžesniauskaitė, Johnas Caudwellas
LNK nuotr./Modesta Vžesniauskaitė, Johnas Caudwellas

​Jis taip pat pabrėžė, kad nėra linkęs išlaidauti drabužiams. Nepaisant to, kad viešumoje dažnai dėvi prašmatnius švarkus, „iPaper“ J.Caudwellas yra sakęs: „Ne viešumoje manęs nepamatysite su vienu iš tų blizgių švarkų, apie kuriuos kalbama. Jie skirti tik labdaros vakarėliams. Namuose vilkiu 29 svarus kainuojančius „Zara“ džinsus ir marškinius.“

Primename, kad M.Vžesniauskaitė ir J.Caudwellas 2024 m. pavasarį minėjo dešimtąsias santykių metines.

Dešimties draugystės metų proga, J.Caudwellas savo socialiniuose tinkluose pasidalijo gražiausiomis poros akimirkomis, o mylimajai Modestai skyrė gražų sveikinimą.

„Laimingo dešimtmečio, Modesta. Prieš dešimt metų šią dieną mus suvedė labdaringas žygis dviračiais. Ir kokia kelionė nuo tada buvo.

Dešimt metų meilės, nuotykių ir gerų tikslų su mano partneriu, sielos drauge ir nuostabiausia mūsų vaikų Williamo, Isabellos ir, žinoma, Leonardo mama.

Paskutiniu metu didžiausią laiko dalį mudu su Modesta skiriame vaikams, tačiau šį savaitgalį romantiškai pabėgome – tik dviese! Lankomės vienoje iš mūsų mėgstamiausių vietų Anglijoje – „Le Manoir aux Quat’Saisons“ viešbutyje Oksfordšyre. Už dar vieną dešimtmetį, mieloji! Ar žinote, kaip vadinasi dešimties metų jubiliejus? Ar nutuokiate, ką dovanosiu?“ – instagrame klausimu jautrų sveikinimą tuomet užbaigė J.Caudwellas.

Metų pradžioje LNK laidoje „Nuo... Iki...“ M.Vžesniauskaitė sakė, kad šiuo metu ji – namų šeimininkė. Tiesa, iš pradžių toks statusas ją gąsdino, o vėliau – viskas pasikeitė.

LNK nuotr./Modesta Vžesniauskaitė, Johnas Caudwellas
LNK nuotr./Modesta Vžesniauskaitė, Johnas Caudwellas

„Johnas man yra paminėjęs, kad jam patiktų, jei aš būčiau namų šeimininke, nedirbčiau, prižiūrėčiau šeimos židinį, pasitikčiau svečius. Aš pasakiau labai atvirai, kad aš niekada gyvenime negalėčiau būti namų šeimininke, nes aš numirčiau, uždusčiau, būčiau pati nelaimingiausia moteris pasaulyje.

Šiandien, kad ir kaip keista būtų, galiu pripažinti, kad būdama namų šeimininke jaučiuosi tokia laiminga ir pilnaverte, nors prieš septynerius, ar aštuonerius kategoriškai sakiau tam ne“, – teigė M.Vžesniauskaitė

Žmonės.lt primena, kad Johnas ir Modesta turi du vaikus – 2021 m. pavasarį gimusi sūnų Williamą Johną ir 2023 m. kovo pabaigoje gimusią dukrą Isabella Sky.

2021 m. Johnas Coldwellas, laikydamas ant rankų septynių mėnesių Williamą Johną, „Ok!“ žurnalistei prisipažino: „Jis visas į mane, nes daug miego jam nereikia, bet energingas jis neišpasakytai.“

Modesta Vženiauskaitė žurnalistams sakė, kad nesitikėjo, jog „gandrai aplankys“ juos antrą kartą.

Antrosios atžalos Modesta Vžesniauskaitė ir Johnas Caudwellas sulaukė 2023 m. kovo pabaigoje. Norėdamas išreikšti pakylėtas emocijas, verslininkas paskelbė įrašą, kurį papildė jautri Modestos ir mažylės nuotrauka.

„Isabella Sky gimė 22.40 val.

Tai vienas gražiausių išgyvenimų, kokį tik gali patirti kiekvienas, o Modesta buvo tokia kupina laimės, kad negalėjo nustoti juoktis ir verkti. Turiu prisipažinti, kad jaučiausi beveik taip pat“, – rašė J.Caudwellas.

J.Caudwellas jau turi penkias atžalas iš prieš tai buvusių santykių. Žinoma sportininkė M.Vžesniauskaitė iš ankstesnės santuokos augina sūnų Leonardą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius