Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna išgyvena širdį veriančią netektį – mirė brolis Kristoferis: „Džiaugiuosi, kad nebekentėsi“

Scenos karalienė Madonna išgyvena skaudžią netektį – mirė jos mylimas brolis, šokėjas, tapytojas, poetas ir vizionierius Kristoferis. „Mes kartu kėlėmės į aukščiausias aukštumas ir skendėjome žemiausiose žemumose“, – sako brolio netekusi dainininkė.
Madonna su broliu Kristoferiu
Madonna su broliu Kristoferiu / Instagramo nuotr.

Madonna apie skaudžią netektį prabilo instagrame. Ji pasidalijo jautriu įrašu, kuriame aprašė ypač artimus santykius su mirusiu broliu.

„Mano brolio Kristoferio nebėra. Jis taip ilgai buvo man artimiausias žmogus. Sunku paaiškinti mūsų ryšį, bet jis išaugo iš supratimo, kad mes buvome kitokie ir kad visuomenė mus sunkiai tramdys už tai, kad nesilaikome status quo.

Mes paėmėme vienas kitą už rankų ir šokome per vaikystės beprotybę. Iš tikrųjų šokis buvo tarsi superklijai, kurie mus suartino. Šokio atradimas mūsų mažame Vidurio Vakarų miestelyje išgelbėjo mane, o paskui atsirado mano brolis, ir jis taip pat išsigelbėjo. Mano baleto mokytojas, taip pat vardu Kristoferis, sukūrė saugią erdvę mano broliui, čia jis galėjo būti gėjumi. Žodis, kuris mūsų gyvenamojoje vietoje nebuvo ištariamas, net ir pašnibždomis.

Madonna
Madonna

Kai pagaliau išdrįsau išvykti į Niujorką ir tapti šokėja, mano brolis pasekė paskui mane. Ir vėl paėmę vienas kitą už rankų šokome per Niujorko beprotybę! Kaip alkani gyvūnai rijome meną, muziką ir kiną, buvome visų šių dalykų sprogimo epicentre. Mes šokome per AIDS epidemijos beprotybę. Ėjome į laidotuves, verkėme ir šokome.

Mano karjeros pradžioje kartu šokome scenoje, o galiausiai jis tapo daugelio gastrolių kūrybos vadovu. Kalbant apie gerą skonį, mano brolis buvo popiežius, ir norint gauti jo palaiminimą reikėjo pabučiuoti žiedą. Mes nepaklusome Romos katalikų bažnyčiai, policijai, daugumos moralei ir visiems autoritetams, kurie trukdė meninei laisvei! Mano brolis buvo šalia manęs. Jis buvo tapytojas, poetas ir vizionierius. Žavėjausi juo. Jis turėjo nepriekaištingą skonį. Ir aštrų liežuvį, kurį kartais panaudodavo prieš mane, bet aš jam visada atleisdavau.

Mes kartu kėlėmės į aukščiausias aukštumas ir skendėjome žemiausiose žemumose. Visada vėl rasdavome vienas kitą, laikydavomės už rankų ir šokdavome toliau. Pastarieji keleri metai nebuvo lengvi kurį laiką nesikalbėjome, bet kai brolis susirgo, mes vėl radome kelią vienas pas kitą. Dariau viską, kad jis kuo ilgiau išliktų gyvas. Į pabaigą jis kentė tokius didelius skausmus. Vėl laikėmės už rankų. Užmerkėme akis ir šokome. Kartu. Džiaugiuosi, kad nebekentėsi. Tokių kaip jis niekada nebus. Žinau, kad jis kažkur šoka“, – instagrame rašė Madonna ir pasidalijo nuotraukomis.

Primename, kad praėjusiais metais mirė Madonnos vyresnysis brolis, 66-erių Anthony Ciccone, anksčiau ne vienerius metus gyvenęs po tiltu ir kaltinęs seserį, kad ši juo nesirūpina.

Madonna, kuri yra viena iš aštuonių vaikų, užaugo Mičigane. Jų motina Madonna Ciccone po kovos su krūties vėžiu iškeliavo anapilin dar 1963 metais, būdama vos 33-ejų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas