Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados vakaras suviliojo stilingas garsenybes

Nors pavasaris į Lietuvą ir nenori ateiti, atnaujinti garderobą prieš šiltąjį sezoną skuba daugelis moterų. Trečiadienio vakarą Vilniuje žinomos moterys atskubėjo į naujos drabužių parduotuvės atidarymą. Šventinio vakaro metu buvo aptartos naujausios pavasario-vasaros mados tendencijos.
Kristina Kaikarienė su dukra Kriste, Indrė Morkūnienė, Gražina Baikštytė, Inga Stumbrienė
Kristina Kaikarienė su dukra Kriste, Indrė Morkūnienė, Gražina Baikštytė, Inga Stumbrienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šventę vedė stilingiausia Lietuvos moterimi tituluota Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. Parduotuvės „Chic“ ambasadore tapo modelis Deimantė Andriuškaitė.

„Moteriškumas, elegancija ir jaunatviškumas viename. Džiaugiuosi, kad čia galiu išsirinkti ne tik kasdienai skirtų drabužių, bet ir elegantiškų, o kartais net ekstravaganiškų rūbų“, – sakė D.Andriuškaitė.

Renginio metu profesionalūs modeliai pristatė parduotuvėje esančias drabužių kolekcijas. Vakaro dalyvės išvydo kiekvienai dienai skirtų drabužių derinius ir vasaros šventėms, kokteilių vakarėliams skirtus drabužius.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Deimantė Andriuškaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Deimantė Andriuškaitė

Renginyje dalyvavo ir žinomos moterys: Gražina Baikštytė, Inga Stumbrienė, Agnė Grigaliūnienė, Kristina Tarasevičiūtė, Kristina Kaikarienė, Agnė Kavaliauskaitė, ir daugelis kitų.

15min pakalbino viešnias, ar dažnai jos atnaujina garderobą, gal puikiai išsiverčia ir su praėjusios sezono pirkiniais? Kas, artėjant vasarai, yra būtiniausių įsigyti daiktų sąraše?

Vakaro vedėja Indrė Morkūnienė mano, kad atnaujinti ir papildyti drabužinę privaloma tik vaikams, kurie išauga savo drabužius. „O moterys gali rasti ir pritaikyti ir daiktus iš senesnių sezonų. Tai dažnai ir nuotaikos klausimas, norisi atsinaujinti, ar ne“, – 15min kalbėjo ji.

Paklausta, ką planuoja įsigyti šiai vasarai, I.Morkūnienė juokavo, kad jai daug svarbiau bus pailsėti, nei lakstyti po parduotuves. „Laukiu atostogų ir mano pagrindiniai drabužiai tada bus pižama ir maudymosi kostiumėlis“, – juokdamasi atsakė renginį vedusi I.Morkūnienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Indrė Morkūnienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Indrė Morkūnienė

Inga Stumbrienė renginyje pasirodė vilkėdama dailia, vasariška RED Valentino suknele. Ji teigė savo garderobo iš pagrindų neatnaujinanti, tik papildanti: „Įsigyju tuo metu madingų, tendencijas atitinkančių drabužių ar aksesuarų.“

Inga teigė, kad nesudaro būtinų įsigyti daiktų sąrašo. „Bet man svarbu žinoti, kad tikrai turėsiu ką apsirengti ar apsiauti viena ar kita proga. Mėgstu vis papildyti savo drabužinę, todėl išvengiu streso, kai pakviečia į renginį ar šventę“, – kalbėjo I.Stumbrienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Inga Stumbrienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Inga Stumbrienė

Viena iš „Female“ prekės ženklo įkūrėjų Sandra Šernė mano, kad moterys turėtų savo drabužinę atnaujinti ne kasmet, o kas sezoną. „Manau, kad kiekvienai moteriai yra malonu atsinaujinti. Tai suteikia atgaivos. Pavasarį atgimsta gamta, todėl ir pačiai norisi tarsi atgimti“, – šypsodamasi kalbėjo ji.

Vasarą ji ketina pasitikti įsigydama raudonus batelius. „Gal tai nėra naujiena, bet jau įsivaizduoju, kaip juos derinsiu prie jau turimų suknelių“, – sakė S.Šernė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sandra Šernė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sandra Šernė

Kūdikio besilaukianti Sofio Gelašvili-Niūniavė teigė, kad kiekvienais metais atnaujinti garderobo tikrai nebūtina. Jos nuomone, savo spintą reikia papildyti tik keliais geros kokybės drabužiais. Ruošdamasi šiai vasarai ji ketina įsigyti patogius batelius ir pastelinių spalvų drabužių.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė su drauge
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė su drauge

Visuomet stilingai atrodanti aktorė Gražina Baikštytė teigė, kad visada įvertina, ar tikrai reikia atnaujinti drabužinės turinį. „Kiekvienas individualiai sprendžia atsinaujinimo klausimą. Kam ko reikia“, – teigė ji.

Nors vasara jau vos už kelių savaičių, aktorė apie naujų drabužių įsigijimą dar nepagalvojo. Jos galvoje – atostogos. „Už mėnesio planuoju važiuoti į Graikiją. Vykstu atostogauti, o ne madas demonstruoti. Man svarbu patogumas, gera avalynė ir apsauga nuo saulės“, – sakė G.Baikštytė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gražina Baikštytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gražina Baikštytė

Vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė į stilingą renginį atvyko su dukra Kriste. Apie garderobo atnaujinimą K.Kaikarienė buvo tokios nuomonės: „Visada norisi atsinaujinti ir tam įtakos neturi metų laikas.“

Jau svajojanti apie vasarą vestuvių planuotoja kalbėjo, kad ji jau įsigijo platėjančius džinsus. „Panašius turi ir mano dukra. Man tiesiog buvo nostalgija tokiam kelnių siluetui. Esu didelė džinsų mylėtoja“, – gerai nusiteikusi kalbėjo K.Kaikarienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kristina Kaikarienė su dukra Kriste
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kristina Kaikarienė su dukra Kriste

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai