Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Magnit“ merginos į vakarėlius vaikšto susiderinusios stilių: „Kartais tai nutinka visai netyčia“

Merginų grupė „Magnit“ su Kristina Ivanova, Emilija Katauskaite ir Laura Navikaite aplinkinių dėmesį renginiuose patraukia išsyk – kaskart atlikėjos nustebina išskirtine apranga: suderina bendrą įvaizdį, o individualumą kurią pasirinkdamos savitų detalių. „Vasarą norisi puoštis ryškiai, dėvėti kažką įdomaus. Kadangi esame merginų grupė, stengiamės išsiskirti“, – šypteli atlikėjos.
„Magnit“ merginos
„Magnit“ merginos / Žmonės.lt montažas
Redos Valantinaitės nuotr./Laura Navikaitė, Kristina Ivanova, Emilija Katauskaitė
Redos Valantinaitės nuotr./Laura Navikaitė, Kristina Ivanova, Emilija Katauskaitė

„Esame jaunos, todėl kiekviena turime savitą stilių, tačiau eidamos kur nors visa grupė stengiamės susiderinti. Mums labai patinka naujovės, mėgstame būti vienos iš pirmųjų, kurios pabando lietuvių dizainerių kūrybą“ – teigė Žmonės.lt kalbintos „Magnit“ merginos.

Neseniai dalyvavusios viename vasariškame renginyje merginos rinkosi lietuvės dizainerės kurtas glaustinukes ir džinsus, tačiau švarkelius rinkosi savo nuožiūra.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Emilija Katauskaitė, Kristina Ivanova ir Laura Navikaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Emilija Katauskaitė, Kristina Ivanova ir Laura Navikaitė

„Stengiamės, kad būtų bendras braižas, tačiau kiekviena turime savitų detalių, kurios skiriasi. Kiekviena išlaikome savo išskirtinumą“, – patikino E.Katauskaitė.

Merginos stilių dažniausiai vainikuoja ryškiai pasidažydamos lūpas. „Kartais panašiai apsirengiame ar pasidažome visai netyčia – tarkim, aš pasidažiau ciklameno spalvos lūpdažiu, prieš renginį pas mane užsuka Laura, pasidažiusi tokia pačia spalva, o paskui ir Emilija – irgi toks pat lūpdažis! Taigi, kartais tam tikros detalės mums tiesiog natūraliai sutampa – grupei jau daugiau kaip metai, todėl supanašėjome. Be to, mūsų visų trijų stiliaus pojūtis – panašus“, – teigė grupės lyderė K.Ivanova.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Grupė „Magnit“ (iš kairės): Emilija Katauskaitė, Laura Navikaitė ir Kristina Ivanova
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Grupė „Magnit“ (iš kairės): Emilija Katauskaitė, Laura Navikaitė ir Kristina Ivanova

Atlikėjos teigė, kad ir toliau drąsiai eksperimentuos su grupės stiliumi, o gerbėjai jas dar tikrai pamatys pačiuose įvairiausiuose amplua.

„Mes vis dar ieškome savęs, esame jauna ir perspektyvi grupė – ateityje dar tikrai sužibėsime ryškiau, nors ir dabar nebijome atrodyti kitaip ir parodyti savo išskirtinumo. Svarbiausia, kad mes visos gerai jaučiamės“, – šypteli merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas