Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Maisto ir vyno žinovė Urtė Dervynas – apie liekninančio kirmino istoriją

Urtė Dervynas puikiai pažįstama tikro miesto gyvenimą dievinantiems žmonėms. Ne vieną populiarią sostinės restoraną padėjusi atidaryti, jiems vadovavusi ar gardžias degustacijas organizavusi jauna moteris gali pasigirti krūva baigtų mokslų, per unikalias patirtis įgytų žinių ir pažinčių visame pasaulyje, o jos sąskaitoje – ir 52 milijonus peržiūrų surinkęs video.
Urtė Dervynas
Urtė Dervynas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Restoranas Maistas

Tačiau panašu, jog Urtė ne tik dirba su pikantiškais skoniais ir ypatingais žmonėmis, kažkas įkvepia ir aplinkinius kurti pikantiškas istorijas ir apie ją pačią. Laidoje „Bus visko“ Urtė papasakojo apie tai, kaip per karantiną jos numesti kilogramai virto pasaulyje egzistuojančio ir sveikatai itin pavojingo kirmino istorija, rašoma pranešime spaudai.

„Nevertinu žmonių – stori ar ploni, bet per karantiną numečiau svorio dėl to, kad nėjau niekur, o sėdėjau namie, valgiau savo grikius ir sportavau. Kažkas paskleidė gandus, kad aš suvalgiau kirminą ir taip sukūdau. Pasirodo, yra toks kirminas ir žmonės jį valgo tam, kad sukūstų“.

Asmeninio albumo nuotr./Urtė Dervynas
Asmeninio albumo nuotr./Urtė Dervynas

Laidos metu Urtė papasakojo ir apie sėkmingų restoranų paslaptis bei elementus, padedančius turėti pelną nešančią vietą.

„Labai svarbu kokybiški ingredientai. Šiandien žmonės moka gaminti namuose, žino, ką reiškia gerai iškepta krevetė ir kas yra guminė krevetė. Taip paprastai nebepakiši pigesnės vištienos krūtinėlės. Jie atskiria sultingą vištą nuo tos, kurią sunku sukramtyti. Pasikeitė žmonių požiūris. Todėl geriau sumokės keliais eurais brangiau, bet valgys skaniai. Nebeapgausi žmogaus. Todėl visada sakau – darykite gerai ir kokybiškai, tada seksis.“

Asmeninio albumo nuotr./Urtė Dervynas
Asmeninio albumo nuotr./Urtė Dervynas

Urtė prabilo ir apie energiją, kuri svarbi gaminant maistą. „Šefai perduoda savo energetiką per patiekalą. Aš dažnai paragavusi patiekalą galiu pasakyti, ar šefas susipykęs su antrąja puse, kas įsimylėjęs ir kam bloga diena. Ir tai ne apie druskos kiekį patiekale. Tu jauti žmogaus charakterį per maistą“.

„Bus visko“ – antradieniais, 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas