5 maisto produktai, kurie naikina celiulitą
1. Liesa mėsa.
Liesa mėsa ir netgi paukštiena turi baltymų, kurie gali padėti kovoti su celiulitu. Baltymai padeda formuoti raumenis, o daugiau raumenų reiškia didesnį kalorijų sudegimą. Baltymas taip pat turi amino rūgšties, kuri gamina kolageną.
2. Žuvis.
Riebi žuvis ir žuvies aliejus turi amino rūgščių, kurios stiprina ir sutvirtina odos ląsteles. Stipresnės, labiau sutvirtintos odos ląstelės reiškia geresnę odos struktūrą ir būklę.
3. Ryškūs vaisiai, ryškios daržovės.
Ryškios spalvos vaisiai ir daržovės turi daug antioksidantų, kurie saugo odą ir šalina laisvuosius radikalus. Skirtingai nuo kitų dietų, celiulito dietos specialistai neverčia jūsų valgyti TIK vaisius ir daržoves.
4. Pupos, žirniai ir pupelės.
Šitie maisto produktai ne tik sustiprins jungiamąjį audinį, bet ir sumažins uždegimo galimybę tame jungiamajame audinyje. Kai jungiamasis audinys po oda yra sustiprintas, tikėtina, jog celiulitas neišryškės.
5. Riešutai.
Riešutai turi skaidulų ir baltymų, kurie naudingi kovojant su celiulitu, taip pat naudingųjų riebalų. Šie „gerieji riebalai“ yra reikalingi kūnui. Atsiminkite, jog nuo riešutų galite sustorėti, jeigu valgysite jų labai daug, taigi skanaukite jų po truputį.
Pasistenkite, jog jūsų racione būtų kuo daugiau aukščiau išvardintų maisto produktų ir per 1-2 mėnesius jūs džiaugsitės oda be celiulito.